2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
عزیزم یه چیزی بگم بخندی اینجور موقع هاست که آدم ناخاسته باردار میشه☻ درست زمانی که بهش فکر نمیکنی ...

:)

من کل این ۱۰ سال زندگی همینجوری بودم عزیز دلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ازچندماهگی میشه این کاروکرد؟ کسی که قبلا سقط داشته این کارومیکنن؟ برای سزارین برای زایمان دیگه مشک ...

فکر کنم از ۱۲ به بالا میکنن کسی که دهانه ی رحمش کمکم باز بشه و سابقه ی زایمان زودرس داشته باشه یا دوقلوهارو میبندن برایه سزارینشو خبر ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی ابن سیناازمام بهتره؟

هر کی یه نظری داره ولی من اصلا با مام ارتباط نگرفتم اولین حرفی که میزنن اهداییه احساس میکنم امار مثبتشونم از اونه ولی عقیده هافرق میکنه من که اونجا نمیرم چون اگه هیسترو یا لاپارام داشته باشی میفرستنت یه بیمارستان دیگه ولی حداقل توابن سینا الان همراه تخمک کشی برام هسترو میکنن یکبار بیهوشی داره شرایط من فرق میکنه 

بسلامتی مثب بشی هزینش چقده الان

عزیزم تخمک کشی ۱۴ من داروی خارجی گرفتم ایرانی خیییلی ارزونتره خودم خواستم یه ده میلیونیم برایه دارو دادم  تقویتی واز مایش هاهم هست من چ ون سقط داشتم ایمنی انعقادی وکاریوتایپو یه سری ازمایش های دیگه اونارو ف‌کر نکنم برایه همه بنویسن ۸ ملیونی در اومد با سنو من هزینم خیییلی بیشتره چون هیسترو هم دارم حالا شما یه سری از اینارو نداری شاید بدنتم با ایرانی جواب بده قطعا کمتر در میاد

مدرسه ایرانی نداریم  بچه ها خیلی زود زبان یاد میگیرن چون از یک سالگی هم مهد رفت کامل زبانشون ر ...

چقد خوب که از یسالگی میبری مهد

برای شاغل بودن خیلی خوبه

و اینکه چه موقعیت خوب و عالی برای بچه هاتون ایجاد میشه

ما که توی مدرسه فقط بهمون املای صحیح انگلیسی رو یاد دادن

دریغ از یک کم مکالمه

😔

😉

سلام دوستان ميشه خواهشا كمكم كنيد…  من با آي وي اف باردار شدم بعد از ٧ سال  الان هفته نه ...

سلام عزیزم بیا پیش جلیل پاکروش البته اگر بتونی وقت بگیری ازش معمولا ۲ ۳ ماه میده ولی التماس کنی بهت منشی بده

به من تازیخ داده برا پایان ۳۹ هفته😫😫😫فکر کردم سز ۳۷-۳۸تازیخ میدن گفت نه زودترین روز ۳۹به علاوه یک ...

دکترم هنوز تاریخی نداده به جز همون پایان بارداری که توی پاسم نوشته ۲۴ آپریل. دکترم کلی گفته اگه جفت خوب کار نکنه بچه رو زودتر در میاریم. بعدش گفت تا ۳۶ هفته در این شرایط سز میکنیم ولی بعد ۳۶ هفته صبر میکنیم دیگه تا آخرش 🤦‍♀️. دکترم خیلی مثبته. حالا من در هر صورت تصمیم به سز دارم چه زود و یا چه سر وقت، امیدوارم نامه بده بهم. یعنی من واسه هر مرحله باید کلی استرس بکشم🙈

به نظرم باییییید پریود بشی نمیشه که نشی بعد تخمک کشی پریودی اتفاق میوفته 

آره خودمم تعجب کردم حالا تا هفته دیگه صبر میکنم ببینم چطور میشه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خودت خوبی چی بگم از حال و روزم که تعریفی ندارم دخترم هم دیگه انسولین شده بهتره خداروشکر و ...

عاطی جون ان شااله که حال دخترت زود خوب میشه. خدا رو شکر که زود متوجه شدید و الان دیابت دخترت کنترل شده.

من هم روزی یکی متفورمین از همون اول بارداری به خاطر دیابت بارداری میخورم. البته دکترم گفته بود روزی سه تا، اولش روزی سه تا میخورم بعد دیدم واقعا نمیتونم، کردم روزی دوتا و بعد کرونا دیگه نمیتونستم زیاد بخورم حالم بد میشد، کردمش روزی یکی (با مسئولیت خودم).

آزمایش قندم بالا بوده ولی چون زیاد بالا نبوده، همون روزی یکی متفورمین دکتر گفته کافیه که میخورم و دیگه خدا رو شکر نیاز به انسولین نیست. ولی کلا شیرینی جات زیاد نمیخورم مگر کمی مربا به برای صبحانه و یا گاهی یه کوچولو شیرینی بعد نهار، حتی هفته ایی یه بار برنج میخورم . با کمی رژیم مناسب و دارویی که دکتر میده، ان شااله باقی راه رو هم به سلامتی سپری میکنی و گل پسرات سلامت به دنیا میان.