2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
نه عزیزم 💔 خیلی بی میل شدم به زندگیم ربطی به منفی شدنم ندارم ، بچه هیچوقت الویت اولم نبود   ...

عزیزم شاید این حرفم خیلی ناراحت کنه باور کن چون دوستت دارم میگم چون احساس میکنم کسی باید این غم رو از دلت بیرون کنه و کی بهتر از مشاور پولهات رو طلا نگیر بخشیش رو بگیر یه بخشش رو خرج روحت کن بذار آروم بگیره .بخدا دوست ندارم بگی درکم نکردی یا پشیمون شدم از اینکه اینجا حرف زدم اما عزیزم بذار هم راز و همراه دردت کسی باشه که علمش رو داشته باشه و کمکت کنه گاهی عقل ما قد نمیده چطور زندگی کنیم من خودمم خیلی جاها کم میارم اما الان نسبت به سه چهار سال پیش بهتر شدم یعنی کسی حرفی بزنه کمتر ناراحت میشم انگار قوی تر شدم شاید بخاطر مشکل بچه ام که دارم صبرم زیاد شده کلا 😘

چقد دلم گرفت پیامتو خوندم 🥺🥺🥺  ولی با فرار چیزی درست نمیشه توی زندگی تنهایی هم چیز جذابی نی ...

🥺

ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم

حرفم خیلی ظالمانس دلم میخواد بمیره 😓 اینجوری دیگه تلاش نمیکنم حمایتم کنن واسه جدایی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم شاید این حرفم خیلی ناراحت کنه باور کن چون دوستت دارم میگم چون احساس میکنم کسی باید این غم رو ا ...

نه پری جونم چرا ناراحت بشم

من شوهرمو نمی‌خوام 💔 مشاوره می‌تونه ازم جداش کنه؟

درسته روحم خیلی داغونه قبول دارم

برای این مورد حتما باید برم که بتونم ادامه بدم زندگی رو...

♥️😘😘

بوس به قلب مهربونت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

🥺 ببخشید نمی‌خواستم ناراحتت کنم حرفم خیلی ظالمانس دلم میخواد بمیره 😓 اینجوری دیگه تلاش نمیکنم ...

الان شاید عصبانی هستی این حرفو میزنی ولی حتی توی عصبانیت هم اینو از خدا نخواه دختر خوب هیچکس بی مشکل نیست هیچکی از دل کسی خبر نداره من حق قضاوتت ندارم میدونم، ولی واقعا دوستمون خیلی حرف خوبی زد که مشاوره برو

الان شاید عصبانی هستی این حرفو میزنی ولی حتی توی عصبانیت هم اینو از خدا نخواه دختر خوب هیچکس بی مشکل ...

:)

تو دلم پره حرفه ولی نمیتونم چیزی بگم

🫂♥️

ممنون عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام بچه ها ميشه لطفا بهم دكتر خوب واسه دوران بارداري و زايمان  معرفي كنيد؟ دكترم ولم كرد هفته نهم دارم از استرس ميميرم هيچ دكتري نميشناسم ، با آي وي اف باردار شد يه دكتر واسه بارداري هاي پرخطر ميخوام 

سلام. بچه ها الان ساروگیتم تماس گرفته میگه شکمم از زیر سینم تا بالای نافم درد می کنه میگه  سفت ...

گونشم این بخش مربوط به معده میشه یا یه چیزی خورده که اذیت شده و یا اینکه بچه ها خودشون رو سفت میکنند که به بالا و معده فشار میاد. من هم الان دو هفته میشه که هر وقت نهار و بخصوص شام میخورم معده تا نافم سفت میشه ولی من چند ماهه که مشکل معده و اسید معده شدید پیدا کردم. گاهی هم همزمان باهاش زیر شکمم هم سفت میشه و درد میگیره و متوجه میشم بچه خودش رو سفت کرده.

🤪🤪🤪اون دیگه ربطی به شیردهی ات نداره جلو شکمت رو بگیر🤣🤣🤣

راستی بچه اولتو مدارس ایرانی میفرستی یا خارجی؟

برام سواله

و اینکه بچت به زبون اونور مسلطه؟

و اینکه با بچه تو راهی به چه زبونی میخای صحبت کنی؟

😉

سلام بچه ها ميشه لطفا بهم دكتر خوب واسه دوران بارداري و زايمان  معرفي كنيد؟ دكترم ولم كرد ...

دکتر کرم نیا

بیمارستان صارم

یا همون میرفندرسکی بیمارستان صارم

من از کرم نیا خیلی راضی بودم

خیلی برام وقت میزاشت

😉

نه عزیزم 💔 خیلی بی میل شدم به زندگیم ربطی به منفی شدنم ندارم ، بچه هیچوقت الویت اولم نبود   ...

عزیزم

یه چیزی بگم بخندی

اینجور موقع هاست که آدم ناخاسته باردار میشه☻

درست زمانی که بهش فکر نمیکنی🧐😑

😉