2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
۳۹ سالمه  ذخیره ام ۰/۹  واقعا خیلی حس بدیه ، فقط کسی که کشیده‌ میدونه ، شما فقط یه بار پ ...

عزیزم اصلااااا نباید داروی تکراری رو قبول میکردی دکتر گفت سینال تصمیم گرفتم اگه سینال باشه باهاش ادامه نمیدم دکترمو عوض میکنم این یعنی سینال بهت نمیسازه داروی خارجی بگیر حتما 

بچه ها، من حدود ده روزی هست از پریودم گذشته البته اینم بگم از شهریور که برای کیستم عمل لاپاروسکوپی ک ...

سلام عزیزم

وای خدا اگر مثبت باشی خیلی باحال میشه🤩

دل رو بزن به دریا و بی بی بزن تو که دو تا نی نی دسته گل تو راه داری 

اگر منفی شد به روی خودت نیار🫤😂 بگومال من نیست بی بی همسایه ست😀

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردار شدی؟؟؟

نه عزیزم 💔

خیلی بی میل شدم به زندگیم

ربطی به منفی شدنم ندارم ، بچه هیچوقت الویت اولم نبود

ܢ̣ߺܨ ࡅܣߊ‌‌ࡅ࡙ߺࡅߺ߳ ܟ̇ࡄߺتܩܢ...!

دلم میخواد فرار کنم برم 

هیچکس نباشه ... خودم تنها باشم و یه زندگی مجردی..

🥺😔 من  قبلا درخواست طلاق داده بودم ولی بعد حدود یکسال دوباره برگشتم سر زندگیم

یک ماه مونده بود تا پایان متاهلی

الان پشیمونم

کاش جدا میشدم

دیگه حتی بمیرمم نمیتونم طلاق بگیرم 

هیچکس راضی نمیشه و حمایتم نمیکنه

دلم میخواد انقد پول داشته باشم بتونم فرار کنم🥲💔

برم جایی که کسی نتونه پیدام کنه

🫀🖤

میرم سرکار پولی ک باقی میمونه رو طلا میخرم به امید روزی که انقد پولدارشم تا برم 🚶🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

حتی خوشحالم که منفی شدم

چون مادر بشم دیگه دل رفتن ندارم

مخصوصا که خودمم بچه طلاقم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همه دوستان آلاعه. فویل. داداشم.سحربانو.چیکا. ماشاله.پاپیون سفید. نیلو ۶۸. عبدالواحد. رز ۶۸ ...

سلام عزیزم 

ممنونم 😍😘

ان شاالله به همه آرزوهای قشنگت برسی و همیشه خودت و عزیزانت  سالم و سرحال باشی الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام بچه ها منم امروز دهم سیکل بودم،و دوره انتقال رو شروع کرده بودم،لترورول خوردم و از دوشنبه تا ام ...

سلام عزیزم آزمایش پروژسترون و ال اچ برا قبل انتقال حتما باید انجام شه؟آخه من هیچوقت دکترم برام ننوشته،چند سال پیش ال اچم بالا بود

نه عزیزم 💔 خیلی بی میل شدم به زندگیم ربطی به منفی شدنم ندارم ، بچه هیچوقت الویت اولم نبود   ...

چقد دلم گرفت پیامتو خوندم 🥺🥺🥺 

ولی با فرار چیزی درست نمیشه توی زندگی تنهایی هم چیز جذابی نیست سعی کن شرایطتو درست کنی نه اینکه ازش فرار کنی 

هممون وقتی تونستیم با این شرایط سخت ناباروری بجنگیم یعنی انقد قوی تر از بقیه هستیم که با بقیه چیزای دیگه هم سر و کله بزنیم خودتو دست کم نگیر فقط بخدا توکل کن خودش کمکت میکنه❤️❤️❤️

سلام نازدخت جان ، انشالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی عزیزم  متاسفانه فولیکولام پوچ ‌بو ...

ممنون عزیزدلم ، خیلی ناراحت شدم رزجان😔 خب باید چیکار کنی الان؟ یکبار دیگه امتحان کن عزیزدلم ایشالله ایندفعه دیگه حتما چندین جنین سالم و خوشکل برات میشه و چراغ خونه ات روشن میشه قربونت بشم❤️❤️❤️

پری جون برای تو اینبار جنینات کیفیت آ بودن ؟ چون یادمه تو جنین داشتی به خاطر اینکه کیفیتشون آ نبود ا ...

درسته عزیزم من یزد جنین فریز دارم اما زیاد نیست دوتا هست کیفیتش آ نبود اونا رو فریز نگه داشتم باور میکنی الان گفتی یادم اومد یجورایی بیخیال شون شدم.البته خدا باید بخواد من آ هم باشه خدا نخواد بازم.......

تهران سونو دوم پریودم گفت ده تا فولیکول بعد طی سونوهای بعدی کلا از ۱۵فولیکول بیشتر نداشتم که دوتاش کیست شد شمارش تا ۳۰ رفت ...روز پانکچر ۱۳تا تخمک کشیدن .۷تا جنین شد .۴ روزه هستن سه تا گرید آ چهارتا گرید بی از سیکل های قبل بهتره ولی اینکه موقع ذوب و انتقال چقدرش بمونه و گریدش چی بشه با اون بالایی🙏🏻