2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
بدنی که بخواد جواب بده میده این داروها هم‌تقریبا سر و ته یه چیزی هستن.این تعداد هم که میبینی فرق میک ...

پری جون برای تو اینبار جنینات کیفیت آ بودن ؟ چون یادمه تو جنین داشتی به خاطر اینکه کیفیتشون آ نبود انتقال ندادی 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه من سر یه شکم زاییدن یعنی پیر شدم؟ سزارین چقد بد بود اصلا نمیتونم مثل قبل سرحال بلند بشم ۱ ...

خوب شیردهی ربطی به سالم خوری  نداره ☹️حیفه ۱۱کیلو‌خیلیه حالا نمیتثنی رژیم بگیری سالم خوری رو شروع کن حداقل شیرینی جات واقعا کمکی به شیردهی نمیکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم وقتی سیکل انتقال طبیعی باشه بعد از ۵ روز مصرف لتروزول سونو میشی اگر فولیکول غالب باشه و رحم ضخام ...

عه چه جالب نمیدونستم ممنونم وقت گذاشتی❤️❤️

دقیقا همین یادآوری ها آدمو محکم میکنه. وگرنه عجز و لابه کردن فقط اعصاب آدمو خورد می کنه چیزیم حل نمیشه 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه دوستان آلاعه. فویل. داداشم.سحربانو.چیکا. ماشاله.پاپیون سفید. نیلو ۶۸. عبدالواحد. رز ۶۸ ...

قربووونت برم عزیزم ‌ . خدا نی نی گلتو حفظ کنه😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام نازدخت جان ، انشالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی عزیزم  متاسفانه فولیکولام پوچ ‌بو ...

الهی

درکت می کنم

چندسالتونه؟

ذخیرتون چنده؟

من دوسال پیش بعداون همه دارو وقتی ازاتاق عمل اومدم بیرون دکترگفت تخمکات پوچ بود تاخودخونه اشکام بند نمیومدم

همسرم خیلی ارومم کرد

میخوای دوباره تخمک کشی کنی؟

خدایابه امیدخودت🌺
الهی درکت می کنم چندسالتونه؟ ذخیرتون چنده؟ من دوسال پیش بعداون همه دارو وقتی ازاتاق عمل اومدم ...

۳۹ سالمه 

ذخیره ام ۰/۹ 

واقعا خیلی حس بدیه ، فقط کسی که کشیده‌ میدونه ، شما فقط یه بار پانکچر شدین ؟ 

شما سن و ذخیره اتون چنده ؟ 

دکتر گفت یه بار با النوا امتحان کن 

من تا حالا با داروهای تکراری پانکچر شدم ،سینال ،اچ ام جی ،کلومفین

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
۳۹ سالمه  ذخیره ام ۰/۹  واقعا خیلی حس بدیه ، فقط کسی که کشیده‌ میدونه ، شما فقط یه بار پ ...

خواهرجان همسن هستیم😥

منم ۳۹سالمه

من یکبارپانکچرشدم

امادکترقوامیِ......خدابگم چیکارش کنه بعدعمل انقدرفازمنفی دادکه جرعت تکرارپانکچرونکردم ویکسال بی خیال شدم.

بعدرفتم مام پیش تمیزی ،گفت تخمک داری احتمالا گرفتگی هست لوله هام باعکس رنگی بازشدولی خب یک سال ونیم الکی وقتم رفته بود هیچ دکتری عکس رنگی ننوشته بودشاید زودتر عکس رنگی مینوشتن کیفیت تخمک بهترمیشد

بعدعکس رنگی ماه بعدباردارشدم قلب تشکیل نشد

شش ماه نرفتم باخودم کلنجاررفتم برای اهدایی اقدام کردم تومرکزمام

اما خداییش تمیزی بهم گفت میتونی باداروی دیگه تخمک کشی کنی شایددددد تخمک خوب باشه اماچون تعیین جنسیت هست اگرم تخمک خوب باشه شانس پایینه ،من دیگه بیخیال شدم وبرااهدایی اقدام کردم.سنم میره بالا😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺
۳۹ سالمه  ذخیره ام ۰/۹  واقعا خیلی حس بدیه ، فقط کسی که کشیده‌ میدونه ، شما فقط یه بار پ ...

ذخیره من ۰/۵بود

شماچندبارپانکچرشدین؟قبلیاهم پوچ بود؟

درخواست دوستی دادم اگرقبول کنید ممنون میشم⚘⚘🙏

خدایابه امیدخودت🌺
پروانه من سر یه شکم زاییدن یعنی پیر شدم؟ سزارین چقد بد بود اصلا نمیتونم مثل قبل سرحال بلند بشم ۱ ...

عزیزم شرایط روحیت خوب بوده ؟ احساس میکنم دلیلش افسردگی باشه خدارو شکر من خوب بودم زیاد اذیت نشدم 

بچه ها، من حدود ده روزی هست از پریودم گذشته البته اینم بگم از شهریور که برای کیستم عمل لاپاروسکوپی ک ...

عزیزم یه بی بی بزن الان ک تاپبک تودورمثبته شایدشمام خودتم نی نی داری تودلت😍😍

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود