2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام به همگی شما مامانای آینده ❤️❤️❤️ بچه ها دلم خیلی تنگ‌میشه برای همتون ، دلم پیشتونه ، هفته دیگه ...

سلام عزیزم ان شالله قلب کوچولوشم میبینی😍

نه گلم انتقالم افتاد اونور سال. دندون درد امانمو بریده. دکتر گف اول کارای اونو انجام بدم بعد برم انتقال

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم منوپیور بهم جواب نداد.اینبار سینال زدم.البته منوپیور دوزش کم بود کلا بدن من باید دوز زیاد ...

ولی من برعکس.مثلا یه بار روزی سه تا سینال داشتم به همراه منوتروپین تخمک زیاد شد ۲۰تا اما جنین ۴تا بی کیفیت انگار آروم آروم دارو بگیرم بهتره برام 

سلام عزیزم ان شالله قلب کوچولوشم میبینی😍 نه گلم انتقالم افتاد اونور سال. دندون درد امانمو بریده ...

ممنون عزیزدلم ، آلائه جون اتفاقا بهتر ، حتما حکمتی توشه ، بهار حس خیلی خوبی به آدم میده و استرس کمتره ، مطمئنم که خوش خبری با این انتقالت عزیزم❤️❤️❤️❤️❤️❤️ مراقب خودت باش 

سلام به همگی شما مامانای آینده ❤️❤️❤️ بچه ها دلم خیلی تنگ‌میشه برای همتون ، دلم پیشتونه ، هفته دیگه ...

سلام نازدخت جان ، انشالله که بارداری راحت و سالمی داشته باشی عزیزم 

متاسفانه فولیکولام پوچ ‌بودن عزیزم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بدن من برعکسه😪

بدنی که بخواد جواب بده میده این داروها هم‌تقریبا سر و ته یه چیزی هستن.این تعداد هم که میبینی فرق میکنه هر سیکل چون واقعا پیش میاد مثلا من اگه سه تا سیکل پشت هم دوم پریود برم سونو ممکن هر سیکلم تعداد کمی بالا پایین تر باشه اما در نهایت تشکیل جنین رو همون چندتا جنینی که همیشه بوده میچرخه اگه یکی دوتا بیشتر بشه باز ببینی کیفیت عالی ندارند و از اونایی هستن که بین راه از بین میرن امیدوارم به زودی همگی آر این راه خلاص بشیم 

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی کاریه که شده حالا انشاءالله خدا کمک کنه با همینا نتیجه بگیرم.اره موقعی ...

عزیزم منم تو زینبیه پانکچر شدم و فقط ۴تا تخمک داشتم که معلوم هم نیست چندتاش جنین بشه اصلا جنین بشه یا نه🙃

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️