2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048251 بازدید | 684648 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه شیراز بودم.اصلا زیر بار تقویتی شوهرم نرفت نخورد با اینکه موروفش کمه خیلی داغونم امروز سوال کردم ۲ ...

والله احتمالش زیاده خوب تخمکتم که خیلی خوب بوده حیف واقعا نمیدونم چرا مردا اینجورین ما این همه تمپول میزنیم اونا برایه یه تقویتی خوردن افاده میان

الان میگن هفت خان رستم رو باید رد کرد تا تشکیل پرونده بکنیم مام متخصص قلب و عکس رنگی و آزمایشات و کل ...

بار اول که رفتم ازمایش برای خودم و همسرم نوشتن که انجام دادیم و دفعه بعد بردم نشون دادم، آزمایشگاه خودشون معرفی می کنن کجا انجام بدین، 

قلب و سونوی سینه هم شهر خودمون انجام دادم، مرحله به مرحله پیش میرین، 

والله احتمالش زیاده خوب تخمکتم که خیلی خوب بوده حیف واقعا نمیدونم چرا مردا اینجورین ما این همه تمپول ...

😭چکار کنم حیف اون همه تلاش ودارو تخمک.همش میگه سالمم نیازی ندارم به دارو با اینکه مورفه۲ هست خدا میدونه شاید چیزای دیگشم خوب نبوده.خستم به خدا از لحاظ روحی داغونم نمیدونم دردمو به کی بگم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
😭چکار کنم حیف اون همه تلاش ودارو تخمک.همش میگه سالمم نیازی ندارم به دارو با اینکه مورفه۲ هست خدا می ...

دیگه چه کار میشه کرد باید ساخت شوهر منم مورفوژیش دو نود درصدم واریکوسل داره با توجه به مشکل نغوظ ۵سالمون احتمالا دی اف ایشم مشکل داره نمیره که نمیره میگه تقویتی میخورم خوب برو دردرتو بفهمم میگه دکتر میگه برایه ای وی اف خوبه نمیخواد

دیگه چه کار میشه کرد باید ساخت شوهر منم مورفوژیش دو نود درصدم واریکوسل داره با توجه به مشکل نغوظ ۵سا ...

نمیدونیم این مردارو چکار کرد همشون میگن سالمیم هرچی رو همش میندازن تقصیر زن😔واقعا خیلی حیفم اومده.حالا خداروشکر همسر شما تقویتی میخوره

قربونت عزیزم من سه تا از جنین ها رو زده بودن وضعیت نامشخص دیگه همین یکی بلاست شده بود کلا جنین های خ ...

خدا روشکر عزیزم 🙏

شما رو دیدم امیدوار شدم🥰

منم شنبه گذشته پانکچرشدم ولی فقط ۴تا تخمک داشتم و گفتن دوهفته بعد از پانکچر باید برم ببینم جنین تشکیل شده چند تا هست 

چند وقت بعد از پانکچر انتقال دادید؟

خراش هم داده بودید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
رستمی

سلام عزیزم وقتی کارت جنین رو گرفتی میتونی متوجه بشی که کیفیت تخمک هات چطور بوده،دوست من ۳۲ تا تخمک داشت ولی زیر ده تا جنین شد و با همونا هم دوقلو گرفت براش.میخوام بگم هم ناامید نباش هم دوستم اصلا شوهرش مشکلی نداشت اما همه تخمک هاش جنین نشد پس شما نمیتونی بگی قطعا قطعا از شوهرت بوده چون قرار نیس همه تخمک هایی که میگیرن جنین بشن مخصوص پلی کیستیک ها یعنی کسایی مثل شما تخمک زیاد اما کیفیت پایین .مهم این اون شش تا گرید آ باشن دیگه حرص چیزی رو نخور بعضیا ۷تا تخمک دارن ۷تاش جنین میشه بعضیا نصف تخمک شون جنین میشه بعضیا بالای ۲۰یا۳۰تا دارن اما یک سومش جنین میشه از نظر من تو ای وی اف تخمک خیلی نقشش بالاتره تا اسپرم🤷🏻‍♀️

عزیزم چه مشکلی برای سینه به وجود اومده که سیکل رو کنسل کردن؟

وقتی از پیش دکتر اومدم متوجه دانه های تسبیح مانند زیر انگشتام توی سینه شدم‌من قبلاً فیبروکیستیک خفیف بودم فکر کنم استرادیول قبل سیکل باعث تحریک و بزرگ شدنش شده بود ومن چون دسترسی به دکتر نداشتم و‌همون شب سوم بود باید دارو‌ را شروع میکردم خودم سیکل را کنسل کردم.

سلام عزیزم وقتی کارت جنین رو گرفتی میتونی متوجه بشی که کیفیت تخمک هات چطور بوده،دوست من ۳۲ تا تخمک د ...

ممنون عزیزم از وقتی که گذاشتی کاریه که شده حالا انشاءالله خدا کمک کنه با همینا نتیجه بگیرم.اره موقعی که رفتم کارت جنین و بگیرم سوال میکنم❤️

شما همون خانومی هستی که یکی دو ماه پیش سیکل تون کنسل شد و تخمک خوبی نداشتین؟ یعنی بدن تون یا خارجی ج ...

بله عزیزم منوپیور بهم جواب نداد.اینبار سینال زدم.البته منوپیور دوزش کم بود کلا بدن من باید دوز زیاد بگیره تا جواب بده