2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

بچه ها، من حدود ده روزی هست از پریودم گذشته البته اینم بگم از شهریور که برای کیستم عمل لاپاروسکوپی کردم یکم نظم پریودیم بهم خورده ولی اینجوری نبوده که این همه روز عقب بیفته می ترسم دوباره کیست داشته باشم😥😥

جرات زدن بی بی هم ندارم 😬😬

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم مرکز مام روند شروعش چجوریه میشه بگین از اول چیکار کردین و من شهرستانم چجوری باید نوبت بگیرم

از طریق سایت نوبت دهی آنلاین دارن، میتونین نوبت بگیرین، 

خانم دکتر علیرضایی دکتر من هستن ولی دوستان اینجا هستن که با دکترهای دیگه بودن و خداروشکر نتیجه گرفتن، 

میتونین به خود مرکز هم زنگ بزنین برای نوبت ، ولی من خودم اولین بار از سایت نوبت گرفتم، من هم ۶ ساعت راه بود تا تهران، ولی به رفت و امدش می ارزه، انشااله خیلی زود بیاین بهمون خبرای خوب بدین ❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از طریق سایت نوبت دهی آنلاین دارن، میتونین نوبت بگیرین،  خانم دکتر علیرضایی دکتر من هستن ولی د ...

عزیزم من جنین دارم رویان !ازمایشات و عکس رنگی گفتن باید دوباره بدین ؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه عزیزم شهر خودم رفتم نازک بود دیگه نرفتم امروز زنگ زدم گفت اگه قبل از ۱۰اسفند پریود شدی بیا قبل عی ...

انشالله که این دفعه خوب پیش میره اگه سیکل نچرال جواب نداده همون سیکل مصنوعی برات شروع میکنن

عزیزم من جنین دارم رویان !ازمایشات و عکس رنگی گفتن باید دوباره بدین ؟

شاید بتونین انتقال بدین جنین هاتونو، از رویان ببرین، 

من عکس رنگی رو گفتن نیاز نیست دوباره بگیرم، اسفند ۹۹ انجام داده بودم و اردیبهشت امسال نوبت داشتم از مام، ولی ازمایش هارو چون ۶ ماه گذشته بود کامل انجام دادم، 

انشالله که این دفعه خوب پیش میره اگه سیکل نچرال جواب نداده همون سیکل مصنوعی برات شروع میکنن

عزیزم مصنوعی چطوره

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
شاید بتونین انتقال بدین جنین هاتونو، از رویان ببرین،  من عکس رنگی رو گفتن نیاز نیست دوباره بگی ...

الان میگن هفت خان رستم رو باید رد کرد تا تشکیل پرونده بکنیم مام متخصص قلب و عکس رنگی و آزمایشات و کلی چیز میز دیگه اخه من سختمه هر دم رفت وامد کنم

بچه ها من زنگ زدم جنین شناسی مرکز بهم گفتن ۶تا جنین تشکیل شده.میگم اونجا بعد عمل اعلام میکنن چندتا ت ...

شما کجا بودید رویان بودید اگه اشتباه نکنم اره دکتر میگفت اسپرم بد باشه جنین کم تشکیل میشه تقویتی خورده بودی البته داروهام میگن رو کیفیت تخمک  تاثیر میزاره که اونم روی تشکل شدن جنین تاثیر داره ولی خدایی خیلی کم شده شوهرت تقویتی خورد مشکلش چیه

خدا روشکر عزیزم  انشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری🙏  ببخشید چند تا تخمک داشتید که ...

قربونت عزیزم من سه تا از جنین ها رو زده بودن وضعیت نامشخص دیگه همین یکی بلاست شده بود کلا جنین های خوبی نداشتم کیفیت نداشتن دکترم امید نداشت اما شد دیگه

شما کجا بودید رویان بودید اگه اشتباه نکنم اره دکتر میگفت اسپرم بد باشه جنین کم تشکیل میشه تقویتی خور ...

نه شیراز بودم.اصلا زیر بار تقویتی شوهرم نرفت نخورد با اینکه موروفش کمه خیلی داغونم امروز سوال کردم ۲۳تا تخمک داشتم که از این شش تا شده.خودم مولتی ویتامین و فولیک اینوزیتول ویتامین دی متفورمین اینارو خوردم یعنی ممکنه از اسپرم شوهرم باشه؟؟گفتم دوهفته دیگه که رفتم سوال کنم ببینم علتش چی بوده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم چطور دکتری هست؟؟ازشون راضی هستی؟؟آمار انتقالای مثبتشونو دارید؟؟ انشاءالله که نی نی تو بسلامتی ...

به نظرم در حال حاضر بهترین دکتر شیراز هستش که بیشترین امار مثبتی رو داره ولی متاسفانه خیلی مطبش شلوغه