2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
خودشون مطب دارن تو ساختمان راز و من انتقالم رو تو مررکز ثمر انجام دادن

عزیزم چطور دکتری هست؟؟ازشون راضی هستی؟؟آمار انتقالای مثبتشونو دارید؟؟

انشاءالله که نی نی تو بسلامتی بغل کنی❤️❤️❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما 

ایشالله ک همتون خوبین 

یکی از دوستانم امروز انتقال داشت 

براش یه دونه صلوات بفرستین مرسی 

ایشالله همه منتطرها جواب بگیرن 

آمین

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام. بچه ها الان ساروگیتم تماس گرفته میگه شکمم از زیر سینم تا بالای نافم درد می کنه میگه  سفت ...

سلام عزیزم. نگران نباشید فقط زود ببرید ان اس تی بگیرن اگر انقباض باشه دارو بدن و در صورت لزوم امپول میدن برای تکمیل ریه بچه.‌دخواست دوستی دادم ممکنه بپذیرید. سوال دارم

سلام به همگی شما مامانای آینده ❤️❤️❤️ بچه ها دلم خیلی تنگ‌میشه برای همتون ، دلم پیشتونه ، هفته دیگه ...

سلام نازدخت جان ، ان شاالله حال دل و جنین عالی باشید.

ان شاءالله قلبش میزنه و صحیح و سالم هست و رشدش هم عالی هست برات. 

الحمدالله خوبم، نی نی هم خوبه. ممنون که یادمی. 

💞💞💞💞💞

سلام. بچه ها الان ساروگیتم تماس گرفته میگه شکمم از زیر سینم تا بالای نافم درد می کنه میگه  سفت ...

من تجربه ای ندارم عزیزم ولی اگه دکترتون هست بهتر یه ویزیت بشه

شادی صدام کنید

گونشم جان من فکر کنم طبیعیه چون منم سه چهار هفته آخر انقباض و گرفتگی شدید داشتم روزی یکی دو بار میگرفت و ول می‌کرد در ده ثانیه ولی برای اطمینان بره چک کنه 

سلام نازدخت جان ، ان شاالله حال دل و جنین عالی باشید. ان شاءالله قلبش میزنه و صحیح و سالم هست و رشد ...

ممنون عزیزدلم، خواهش میکنم قربونت برم همیشه بفکرتم ولی دیگه زباد نمیام چون از نت استفاده نمیکنم بیشتر از چند دقیقه در روز ❤️❤️❤️ مراقب خودت و ژوژه نازت باش💋💋💋💋💋💋💋

سلام عزیزم خوبی دخترگلت خوبه مگه چی شده بودگلم؟

خداروشکر همه چیز خوبه داشتم به بچه ها می گفتم فاصله بین سونو ها خیلی نکران نی نی ام که دوستان کفتند این نکرانی ها طبیعیه وما هم مثل تواییم

شادی صدام کنید
عزمزمه انشااله به زودی نتیجه میگیرین، این پروسه به جز قسمت مالی ، بعد روانی هم تحت تاثیر قرار میده، ...

عزیزم مرکز مام روند شروعش چجوریه میشه بگین از اول چیکار کردین و من شهرستانم چجوری باید نوبت بگیرم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم این انقباضه ببرش یه nst بده اگه انقباضاتش زیاده بهش دارو بدن

میگه شکمم نیست، سمت چپ بدنش، تقریبا زیر دنده ها و سینه اش. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم چکار کردی دوباره رفتی سونو؟

نه عزیزم شهر خودم رفتم نازک بود دیگه نرفتم امروز زنگ زدم گفت اگه قبل از ۱۰اسفند پریود شدی بیا قبل عید تو سیکل انتقال!اونروزی که شهر خودم رفتم سونو دوتا تخمکم کیست شدن بودن دوتا ۳سانتی دارم ال دی میخورم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
نه من چندسال پیش مام میرفتم الان بیمارستان بهمن با دکتر فروتن انتقال داشتم

بسلامتی تعریفشو زیاد شنیدم انشالا مثبتی

خداروشکر همه چیز خوبه داشتم به بچه ها می گفتم فاصله بین سونو ها خیلی نکران نی نی ام که دوستان کفتند ...

عزیزم نی نی های منم چهار هفته یه بار سونو میشن. این نگرانی ها طبیعیه. برای منم زمان اصلا نمیگذره. حالا سال‌های قبل بهمن و اسفند مثل برق و باد می رفت ولی انگار امسال زمان متوقف شده. همش میگم خدایا کی بهمن تموم میشه😬😬

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌