2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من امروز رفتم پیش،دکترم و.گفتم سیکلم را بخاطر سینه هام کنسل کردم سونو سینه نوشت و‌معرغفی ...

عزیزم چه مشکلی برای سینه به وجود اومده که سیکل رو کنسل کردن؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

سلام به همگی شما مامانای آینده ❤️❤️❤️

بچه ها دلم خیلی تنگ‌میشه برای همتون ، دلم پیشتونه ، هفته دیگه باید برای سونو قلب نی نی برم برام دعا کنید 

آلائه جون انتقال دادی؟؟ جانان جان شما کاری کردی ؟؟ رز جان شما چی؟ پانیذ جان شما خوبی؟ و بچه های دیگه❤️❤️❤️

الهی که همگی شما در یکی دو ماه آینده دستتون و تو دلتون پر باشه عزیزای دلم❤️❤️❤️❤️

پرستو جان امیدت به خدا باشه ، دکتر به من هم گفته بود تخمک اهدایی بخاطر ذخیره پایین ولی به خواست خدا طبیعی باردار شدم هنوزم باورم نمیشه، امیدت به خدا باشه ❤️❤️

بچه ها من زنگ زدم جنین شناسی مرکز بهم گفتن ۶تا جنین تشکیل شده.میگم اونجا بعد عمل اعلام میکنن چندتا تخمک داریم یا مثلا اینقدرش پوچه.بعد ممکنه که بخاطر اسپرم اینقدر کم تشکیل شده باشه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها من زنگ زدم جنین شناسی مرکز بهم گفتن ۶تا جنین تشکیل شده.میگم اونجا بعد عمل اعلام میکنن چندتا ت ...

مبارکه عزیزم❤️❤️❤️ بسلامتییییی ، نه دیگه ۶تا جنین تشکیل شده ، حالا امکان داره مثلا ۸تا تخمک بوده و ۲تاش پوچ بوده . نگفتند چه گریدی هست؟؟ 

ایشالله که با اولین انتقال مامانی عزیزدلم

سلام. بچه ها الان ساروگیتم تماس گرفته میگه شکمم از زیر سینم تا بالای نافم درد می کنه میگه  سفت هم میشه. نگران شدم هفته 32 هستن 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
مبارکه عزیزم❤️❤️❤️ بسلامتییییی ، نه دیگه ۶تا جنین تشکیل شده ، حالا امکان داره مثلا ۸تا تخمک بوده و ۲ ...

ممنون عزیزم نه تعدای که بهم گفتن پوچ نبودن.گفتن موقعی که رفتم برای قرارداد میگن ولی گفت خوبن 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
شیراز دکتر شمالی

سلام عزیزم توکلینیک ثمر زیر نظر دکتر شمالی هستید یا مادر و کودک غدیر؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

[QUOTE=273351252]خودشون مطب دارن تو ساختمان راز و من انتقالم رو تو مررکز ثمر انجام دادن[/QUOTE 

انشالله به سلامت نی نی رو بغل بگیری عزیزم🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
خودشون مطب دارن تو ساختمان راز و من انتقالم رو تو مررکز ثمر انجام دادن

فقط هزینتون چقدر شد؟