2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست

سلام خانما یه سوال دارم من سال ۹۶ یه بار با دکتر عارفی مثبت شدم و سال ۹۹ و تابستان امسال دوبار منفی و دیگه جنین ندارم به خاطر دخترم(خیلی اصرار داره و مدام میچسبه به بچه های مردم) تصمیم گرفتم یکبار دیگه برم پانکچر فقط نمی دونم چجوری باید از مراکز وقت بگیرم و اصلا کدوم مرکز خوبه؟ )تو تمام بررسی ها هیچ مشکلی برای من و همسرم مشخص نشده که علت ناباروری باشه  و اینکه الان نزدیک ۴۰ سالمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای عزیزم،چقدر خپشحال شدم دیدم پیامتو یه کم توضیح میدی؟؟ ادم میتونه بعدش بره سر کار؟؟

سلام عزیزم

من با ای وی اف باردار شدم و کل بارداریم سرکار بودم.دو روز بعد انتقال سرکار رفتم.اونم تو دوران کرونا

اینجوری خیلی سخته😔خب ادم برای شغلش زحمت کشیده دیگه امکان برگشت داری بعد چند ماه؟ اگه امکان برگشت ...

نه عزیزم.

من برای داشتن این تو دلیهامم خیلی زحمت کشیدم. الان وجودشون اینقدر برام مهمه که حاضرم همه چی رو برای سلامتیشون کنار بذارم.

دکتر من یک کلام بهم گفت پله برات خوب نیست، همسایه هم راضی نشد آسانسور بزنیم، با این شرایط بهترین کار موندن تو خونه است.

از طرفی تو پاییز و زمستون تهران خیلی آلوده است و واقعا درست نیست تو هوای ناسالم برم بیرون، بازم برای بچه ها بده.

استرس و ناراحتی های کار و... هم به کنار

من آدمی ام که خونه موندن برام شدیییید عذاب آوره ولی خب به خاطر سلامت بچه هاست، فدای سرشون😘

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم من با ای وی اف باردار شدم و کل بارداریم سرکار بودم.دو روز بعد انتقال سرکار رفتم.اونم تو ...

واییی،چه خوب ،خداروشکررر

پس اینجوری نیست که ادم باید حتما از کارش بیاد بیرون😔

خدا حفظتون کنه♥️من خیلی ذهنم درگیر بود واقعا ،راستش رو بخوای امسال نرفتم سر کار ،گفتم یهو باردار بشم دیگه نتونم برم ،از نظر حرفه ای درست نیست ،باردارم نشدم😂😂😂حالا پشیمونم میخوام برگردم سر کار ،باردارم شدم میخوام برم

🌹تردیدم رو روزه گرفتن یا نگرفتن نبود که. رو این بود که همون دو ماه بعد ک میفته ماه رمضان وارد سیکل ...

خب خدا رو شکر تردیدت برطرف شد 😂

رساله در یکسری از موارد ایراد و کم و کاستی داره بهرحال نوشته ی دست بشر هست نه خدا و موارد استثنا هم هست که داخل رساله نیست و در اینصورت خود خدا حکم داده که اول به عقل خودت رجوع کن اگر نتونستی راه منطقی و عقلانی رو پیدا کنی بعد برو سراغ مرجع. به نظرم حالا حالا ها به فکر روزه نباش چون امسال که به سلامتی میری واسه انتقال ان شاالله سال بعد هم تا دو سال باید شیر بدی کلا روزه تعطیله 😁😁😂😂

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچها سلام  من ذخیره تخمدانم پایبنه 

هم اوابوست میخورم هم فرتیل اید هم اینو فولیک ی وق طوریم نشه ویتامینای بدنم نزنه بالا 😁😁

اخه تا برج دو هنوذ خیلی مونده 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام دوستان من امروز خراش دادم...دکتر آمپول های تخمک کشی رو برام شروع کردن فعلن ۲۰تا آمپول دادن متوت ...

منوتروپینه؟روزی چند دوز میزنی به نظرم بسته به بدن داره امپولت فکر کنم خارجه خارجیم معمولا خوبن