2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
عزیز دلم از خود دکتر بابتش پرسیدی گفته نه دیگه جای تردید نمی‌مونه که. بالاترین گناه توی دین ما آسیب ...

🌹تردیدم رو روزه گرفتن یا نگرفتن نبود که. رو این بود که همون دو ماه بعد ک میفته ماه رمضان وارد سیکل بشم یا نه بمونه ماه بعد اون شروع کنم. وگرنه اگه ماه رمضان وارد بشم مثل پارسال نمیگیرم دیگه چون از مرجعمم ک پرسیدم نظر دکترو گفتن. با حرف باران جان هم ک گفتن استرادیول بیشتر از ۳ ماه باعث مشکل برا سینه و رحم و... میشه دیگه تردیدم برطرف شد.

فتوای رساله هم از همون حکم خدا استخراج میشه .جدای از هم نیستن که🤪

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام  وقتتون بخیر  مثبتی ها مباااااارکه 💞💞💞💞💞💞💞 من همه صفحات وقت نکردم بخونم، ...

الهی شکر😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم به سلامتی و مبارکی ان شاالله، نه گلم خوبه، هفته دیگه برو سونوی ساک حاملگی

ممنون عزیزم. بدیش اینه که دکتر من سونو نمیکنه تا تشکیل قلب پنجشنبه میرم تکرار میکنم انشالله که بره بالا

بچه ها نگفتید آنوکسا رو دونه ای چقدر میخرید؟من آزاد دونه ای 98میخرم راستی یه موفقیت بزرگ کسب کردم خ ...

عزیزم من با بیمه تامین اجتماعی هر ۳۰ تا رو حدودا ۷۵۰ میگیرم، اگه بیمه ندارین، پیشنهاد میکنم برای خودتون با عنوان "زنان خانه دار" بیمه واریز کنین، هم بیمه میشین و داروهاتون مناسب میشه و هم اینکه بعدا بازنشستگی دارین، 

فک کنم الان ماهیانه حدودا پونصد و خورده ای باشه، 

مثلا شیاف پروژسترون بسته ۱۰ عددی ۷۰ هزارتومن هست، ولی با بیمه ۶ هزار تومن میشه ❤

سلام. من راستش بعد انتقال مرخصی گرفتم وقتی مثبت شدم کلا گذاشتمش کنار. با اینکه خیلی دوسش داشتم و موق ...

اینجوری خیلی سخته😔خب ادم برای شغلش زحمت کشیده دیگه

امکان برگشت داری بعد چند ماه؟

اگه امکان برگشت نداشتی باز هم میومدی بیرون؟؟

وای عزیزم،چقدر خپشحال شدم دیدم پیامتو یه کم توضیح میدی؟؟ ادم میتونه بعدش بره سر کار؟؟

من تا حالا چند بار برا بچه ها گفتم من سر هر دوتا بارداریم نه استراحت مطلق داشتم نه رژیم خاصی 

زندگی معمولی قبل انتقالم رو داشتم فقط چون خونمون طبقه دومه پله ها رو اهسته و دونه دونه رفت و امد میکردم و بار سنگین تر از هفت کیلو بلند نکردم

سلام خانما میشه کمک کنید من دوقلو باردارم آزمایش قند بارداری ساعتی دوتاش بالا بوده فک کنم دیابت بارد ...

سلام عزيزم ميشه بپرسم چقد بالا بوده؟

واسه منم يكيش بالا بود ولي ناشتام خوب بود

من روزي نصف متفورمين بهم گفته ك بخورم

نه هيچ مشكلي پيش نمياد با خوردنش نگران نباش عزيزم

ان شاالله که خیره عزیزم خودتو بزن به بی خیالی من خودم دفعه اولم چون بود زیاد امید نداشتم و بی خیال ب ...

خدا روشکر عزیزم 

انشالله به سلامتی نی نی نازتو بغل بگیری🙏 

ببخشید چند تا تخمک داشتید که فقط یه جنین تشکیل شد؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️