2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
بچه ها نگفتید آنوکسا رو دونه ای چقدر میخرید؟من آزاد دونه ای 98میخرم راستی یه موفقیت بزرگ کسب کردم خ ...

عزیزم من آخرین بار آبان ماه ۱۰۳ تومن خریدم آزاد

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
من از الان انقباضاتم شروع شده خیلی شرایط بدی دارم یه چند روز هم هست تکون هارو پایین تر و داخل واژنم ...

عزیزم حتما خیلی زود برو پیش دکترت ان شاالله که خیره

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

وقتتون بخیر 

مثبتی ها مباااااارکه 💞💞💞💞💞💞💞

من همه صفحات وقت نکردم بخونم، امروز رفته بودم سونو nt، تا ظهر طول کشید وقتی هم اومدم ناهار خوردم بشدت خسته بودم، الان بیدار شدم گفتم اطلاع بدم 

الحمدالله نی نی سالمه و گفت الحمدالله همه چی خوبه، جواب آزمایشم هم فردا شب آماده میشه. گفتند آزمایش خون مربوط به مغز نی نی هست، ان شاالله جواب آزمایش خون هم نشانده سلامتی نی نی باشه. آمین 

ممنون از دعای خیر و راهنماهییهایتان 💞💞💞💞💞

ان شاءالله هر حاجتی در دل دارید برآورده به خیر بشه. 

ممنون گلم امیدوارم تا اخر خوب پیش بره دفعه قبل هم مثبت شدم ده هفته رشدش متوقف شد انشالله این دفعه تا ...

سوره حجرات هر روز صبح بخون 

حدیث داریم که برای حفظ جنین  از خطرات و سقط هست.

ان شاءالله بارداری راحتی داشته باشه و بعد از ۸ یا ۹ گاه باقی مانده در سلامتی کامل بدنیا بیاد. آمین یا رب العالمین 

بچه ها نکشید من،ولی من دو هفته پبش سونو شدم ونی نی خوب بود.تایم ارامشم فقط ۱۴ روز که وقتی می گذره دل ...

منم امروز سونو nt بودم، یک خانمی اونجا بود دو قلوی از همین روش داشت، گفت اصلا استرس نداشته باش نگران هم نباش استراحت هم بکن و لباس تنگ هم نبوش، در جواب اینکه خیلی نگرانش میشم یا... من درکت میکنم چون چند روزی بود همش افکار منفی تو سرم میامد ، قرآن میخونم ایه الکرسی و ...

ان شاءالله همه بچه ها سالم بدنیا بیان و صالح باشند.

یک نفر دیرم سوال پرسیده راجع به شاغل بودن بعد از انتقال. 

من شاغل بودم اما نرفتم 

و الان میگم خداروشکر که نرفتم چون اصلا نمیتونی پیش بینی کنی، گاهی خیلی خواب الودی، اوایل درد زیاد داشتم 

و ...

استرس محیط کار هم الحمدالله الان ندارم، چون کارم خیلی استرس به من وارد میکرد و خیلی خسته میشدم

سلام دوستان من امروز رفتم پیش،دکترم و.گفتم سیکلم را بخاطر سینه هام کنسل کردم سونو سینه نوشت و‌معرغفی نامه پیش متخصص پستان.

گفتم اگه موردی نبود و خواستم وارد سیکل بشم عمل پانکچر اتمالا۲۷ یا ۲۸ اسفند چون ۱۴ اسفند پریود میشم و دکتر گفت هم مرکز و هم ما هستیم ولی نگرانم که مثلاً مرکز تق ولق باشه وبرای تشکیل جنین کم کاری کنند از طرفی اگه بخوام سیکلم‌را بگذارم برای فروردین به ماه رمضون میخوره که شوهرم روزه میگیره و روی اسپرم اثر داره به نظرتون کدووم ماه برم بهتره برم؟

منم مشتاق پاسخ😥

عزیزم من فقط فردای انتقال مرخصی گرفتم و از اون روز تا امروز که روز 18 انتقال هست رفتم سرکار مشکلی هم نداشتم...چندبار از دکترم پرسیدم گفت هیچ منعی نداره فقط حتما چیزی زیر پات بگذار که بیاد بالا و آویزون نباشه

البته روزهای اول کمی کمردرد داشتم که الان تقریبا برطرف شده و جاش رو به کمی حالت تهوع داده🙁

بچه ها نکشید من،ولی من دو هفته پبش سونو شدم ونی نی خوب بود.تایم ارامشم فقط ۱۴ روز که وقتی می گذره دل ...

کاملا طبیعیه اصلا مادر یعنی نگرانی

من بچه هام بدنیا هم اومده بودن تا صبح ده بار چک میکردم نفس میکشه یا نه...شک میکردم دماغ بچه بیچاره رو میگرفتم مطمۍن بشم نفس داره

این نگرانی تا اخرین نفس با مادر هست

عزیزم من فقط فردای انتقال مرخصی گرفتم و از اون روز تا امروز که روز 18 انتقال هست رفتم سرکار مشکلی هم ...

عزیزم ممنون که پاسخ دادی

ان شاءالله به سلامتی نینیت دنیابیاد⚘⚘⚘😍

من کارم سنگین نیست کارمندم

فقط ورودی ساختمان ۲۰تاپله داره استرس اونودارم

هفته ای دوبارباید برم بقیشومیتونم کسی وبفرستم

میشه هفته ای ۴۰تاپله رفت ۴۰تابرگشت

یک هفته اول هم مرخصی میدن

حالا نمیدونم اگرپله رواروم برم مشکلی هست یانه

خدایابه امیدخودت🌺