2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
ان شااله که خیر باشه برات. دندونهات رو حتما درست کنه و بعدش وارد سیکل شو.

ممنونم عزیزم❤️❤️ ان شاالله چشم🌹

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ایشالله خیریتی درش هست ، دندون رو درست کن با خیال راحت سیکل انتقال رو شروع کن که ایشالله ...

ان شاالله . خدا کنه❤️

ان شاالله شمام خوش خبر باشین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها ی راهنمایی و نظر میخواستم ازتون. دکتر گف دو ماه دیگه برم و طول این دو ماه هم استرادیول روزی ...

فاطمه جون، مصرف زیاد استرادیول هم خوب نیست. فکر میکنم دکترها هم بیشتر از دو ماه یا نهایت سه ماه تجویزش نمیکنند ولی خوب شما همین الانم روزی دوتا استرادیول داری. اینکه جنینهات دوماه یا سه ماه توی فریز باشه فرقی نداره چون بهرحال فریز شده. ولی اینکه شما دوماه استرادیول بخوری یا سه ماه خیلی فرق میکنه. فکر کنم از قبل هم داری میخوری. 

نگران نباشمنم دخترم تکوناش خیلی کم و اهسته بود بچه ها با هم منفاوتن همینکه سلامته هداروشکر 

میدونی بهارک جون، همش ذهنم درگیر اون روز شده که قلب نینیم خیلی تند میزد. همش فکر اون روز رو میکنم که چی شده🤦‍♀️.

یه سوال بهارک جون، این طبیعیه که نینی خودش رو خیلی سفت میکنه؟ دکترم میگه طولانی نباشه و فشار به واژن نباشه و از طرفی پالسی نباشه طبیعیه. بچه من تمام روز خودش رو سفت میکنه. طولانی نیست ها ولی هی سفت و شل میکنه🙄

فاطمه جون، مصرف زیاد استرادیول هم خوب نیست. فکر میکنم دکترها هم بیشتر از دو ماه یا نهایت سه ماه تجوی ...

اره عزیزم از ۱۵ سیکلم خورده بودم روزی ۲ تا ، تا ده پونزده روز پیش ک قطع کردم. فقط خوب متوجه نشدم منطورتونو. ینی میگین ۳ ماه پشت هم خوردن خوب نیس؟ پس همون ماه رمضان برم؟ 

کاش حواسم بود از دکتر میپرسیدم ک اگه مشکلی نداره این ماه نخورم و از ماه بعد شروع کنمو اردیبهشت برم. ولی نمزدونم درست باشه یا نه.

ممنونم عزیزم زحمت کشیدی❤️

اره عزیزم از ۱۵ سیکلم خورده بودم روزی ۲ تا ، تا ده پونزده روز پیش ک قطع کردم. فقط خوب متوجه نشدم منط ...

اره عزیزم، سه ماه استرادیول خوردن بدون دلیل خوب نیست. شما هم که از قبل میخوردی! خدا نکرده باعث کیست و تومورهای سینه و رحم میشه.

اره عزیزم، سه ماه استرادیول خوردن بدون دلیل خوب نیست. شما هم که از قبل میخوردی! خدا نکرده باعث کیست ...

عه نمیدونستم . ممنون ک گفتی عزیزم خدا خیرت بده❤️❤️❤️

بچه ها من انتقالم موند فعلا. هم ب خاطر پرولاکتین ک دکتر گف دارو بخورم فعلا و هم ب خاطر مشکل دندونم ک ...

الان پیامتون رو‌خوندم

دندون درد خیلی واجبه که رسیدگی بشه

اگه باردار بشی😍😍😍اذیتت میکنه

دندونها رو خوب کن عزیزم بعد پیش به سوی بارداری😍😍

ان شاالله همه چی عالی پیش بره. منم کلی ذوق داشتم ولی موند برا دو ماه دیگه.حتما مصلحت و حکمتی هس مطمئ ...

منم که سیکلم کنسل شد موند برا بعد عید  انشالا برامون خیره عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭