2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
بچه ها من انتقالم موند فعلا. هم ب خاطر پرولاکتین ک دکتر گف دارو بخورم فعلا و هم ب خاطر مشکل دندونم ک ...

سلام عزیزم ایشالله خیریتی درش هست ، دندون رو درست کن با خیال راحت سیکل انتقال رو شروع کن که ایشالله باردار شدی برات دردسر درست نکنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ، دوستان کسی هست بعد شیاف پروژسترون خارش و سوزش داشته باشه؟ چکار میکنید کمتر بشه ؟ 

خیلی ها حساسیت دارند. اگه شدید باشه دکتر میگه معقدی استفاده کنند. یا اینکه بعضی ها هم کرم میدند که سطحی استفاده بشه و جلوی خارش رو بگیره، چون خارش و سوزش معمولا عمقی نیست و سطحی هست و بخاطر همون اضافاتی هست که میریزه بیرون. من خودم حساسیت داشتم. نه تنها خارش و سوزش، همراهش لکه بینی هم داشتم. دیگه به دکترم گفتم و آمپولش رو استفاده میکردم.

خیلی ها حساسیت دارند. اگه شدید باشه دکتر میگه معقدی استفاده کنند. یا اینکه بعضی ها هم کرم میدند که س ...

ممنون باران‌ جان ، من از امروز شروع شده وقتی مواد شیاف میریزه اذیت میکنه ، کرم کلوتریمازول موضعی ؟

دوستان باردار: بهارک جون، شادی جون، طوطیا، لیمو و پشمالو و... حالتون خوبه؟ در چه حالید؟ من خیلی نگر ...

همین عصری به یادت بودم منتظر بودم دخترم بخوابه بیام تگ ات کنم خوبی پرنسس ات خوبه؟؟ 

nst نرفتی؟؟؟

همین عصری به یادت بودم منتظر بودم دخترم بخوابه بیام تگ ات کنم خوبی پرنسس ات خوبه؟؟  nst نرفت ...

ممنون بهارک جون. دکتر گفت بهتر اینه که یه سونو از سر تا پا کنه و شریان ها رو چک کنه. بعدش گفت همه چی خوبه. ببین اینجا هم هر چی ما بخواهیم رو انجام نمیدند، هر چی خودشون تشخیص بدند رو انجام میدند. حالا هفته دیگه مجدد وقت دارم. ببینم دکتر چی میگه.

ممنون باران‌ جان ، من از امروز شروع شده وقتی مواد شیاف میریزه اذیت میکنه ، کرم کلوتریمازول موضعی ؟

همون، خارش و سوزش سطحی هست. مرتب خشک نگه دار و در حد امکان لباس زیر نپوس. کرم کلوتریمازول رو نمیدونم راستش، فکر کنم این رو بیشتر برای عفونت قارچی استفاده میکنند درسته؟ من کرم واگیسان دارم که دکترم بهم داد. ولی در کل سعی میکنم شلوار و یا شلوارک گشاد و بدون لباس زیر بپوشم ولی خوب گاهی مجبور میشم هر روز عوضشون کنم🙈

همون، خارش و سوزش سطحی هست. مرتب خشک نگه دار و در حد امکان لباس زیر نپوس. کرم کلوتریمازول رو نمیدونم ...

دقیقا کاری که من میکنم ، اصلا لباس زیر نمیپوشم فقط شلوار ازاد ، بعد شیاف هم خودمو با شامپو بچه میشورم و خشک میکنم ، ولی اضافه شیاف تا چند ساعت میریزه ، ایشالله دخملت صحیح و سالم بگیری بغلت عزیزم و روزای باقیمانده راحت برات بگذرن 🌹

سلام خانوم خوشگلاحدودادوسال پیش منم عضوثابت این تایپیک بودم ودرراه iVFوتواین راه درد امپول درد داروه ...

ای جااانم ان شاالله ب سلامتی و راحتی فارغ بشی و نی نی کوچولومونو صحیح و سلامت و با دل خوش بغل کنی😍 مارو هم از دعای خیرت بی نصیب نکن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دقیقا کاری که من میکنم ، اصلا لباس زیر نمیپوشم فقط شلوار ازاد ، بعد شیاف هم خودمو با شامپو بچه میشور ...

دکترم بهم گفت زیاد خودم رو نشورم. یعنی با شامپو و صابون اصلا نشورم. سعی کن خودت رو سطحی بشوری. ببخشید که اینطوری میگم آب رو نباید مستقیم به اونجا بگیری. با شامپو و صابون هم تشکر. توی حموم هم مستقیم آب رو واسه اونجا استفاده نکن.

خب منم قرار بود این ماه برم برا انتقال که افتاد دیگه برا بعد عید هم آزمایشات ژنتیک و اینا جوابش نیو ...

ان شاالله همه چی عالی پیش بره. منم کلی ذوق داشتم ولی موند برا دو ماه دیگه.حتما مصلحت و حکمتی هس مطمئنم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنون بهارک جون. دکتر گفت بهتر اینه که یه سونو از سر تا پا کنه و شریان ها رو چک کنه. بعدش گفت همه چی ...

نگران نباشمنم دخترم تکوناش خیلی کم و اهسته بود بچه ها با هم منفاوتن همینکه سلامته هداروشکر 

بچه ها ی راهنمایی و نظر میخواستم ازتون.

دکتر گف دو ماه دیگه برم و طول این دو ماه هم استرادیول روزی یکی از ۳ سیکل و دوفاستون از ۱۲ سیکل داشته باشم برا تنظیم ضخامت. حالا دو ماه دیگه میفته ماه رمضان. از دکترم پرسیدم روزه رو گف نه. الان موندم پارسالم فقط ده روز گرفتم. امسال موندم تو ماه رمضان برم تو سیکل یا بمونم ۳ ماه بعد ک میفته اردیبهشت برم. فقط نمیدونم ۳ ماه مدام استرادیول و دوفاستون مشکلی برام پیش نمیاره؟

موندم چ کنم

انشااله خیره و حتما حکمتی داره به قول خودت،انشااله بعد از دندون درست کردنات با دل صبر و آروم کارتو ش ...

قربونت برم. ان شاالله برا شمام همه چی عالی پیش میره و انتقال میدی و مامان میشی😍

واقعیتش سیکل طبیعی رو نمیدونم . من انتقال فریزم روز ۱۸ بودم و اون یکی فرش بودم. ضخامتتم برا روزر۸ توبه ‌ ان شاالله در بهترین شرایط انتقال میدی😍