2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جدی من قدامی هستم تازه البته من همش کل حواسم به اینه ببینم چیزی می فهمم یا نه

من شبها خس می کنم ولی این حس کرذن با اون که بچه قشنگ تو شکم تکون بخوره متوجه بشی فرق داره اون هنوز نفهمیدم.

با منطق منم زوده شما ورعنا جون که تو پنج اید.منم تو یکی دو روزه رفتم تو ۶ 

زوده واقعا.

شادی صدام کنید
اون بیهوشی براجنین ضررنداره؟بعدانتقالتون مثبت شد؟ یعنی میتونیم بگیم ازکمرسرکنن؟

نه گلم من الان پسرم یک سالشه از کمر بیحس نمیکنن فقط بیهوش میکنن

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

سلام خانمهای عزیز من دوروز پیش پانکچر شدم و تعداد تخمکهام هم فقط ۴تا بوده ولی امروز لکه بینی و کمردرد پریودی دارم و هنوز ۱۴روز تا موعد پریودم مونده 

به نظرتون دارم پریود میشم؟

شما چند روز بعد از پانکچر پریود شدید؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ممنونم قربونت برم . واقعا سخته. اخه پارسالم همین کارو کردم سیکل پانکچرم ماه رمضان بود کلا سرجمع فقط ...

آره حتما با دکترت مشورت کن، ان شاالله که خیره گلم ❤️

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

بچه ها من قرار بود امروز پریود دوم بعد پانکچرم شروع بشه که چهارشنبه برم مطب دکترم برای کارای انتقال، امروز که موعدم بود عصر ی بی بی چک زدم انگار هاله داره نظر شما چیه؟

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
بچه ها من قرار بود امروز پریود دوم بعد پانکچرم شروع بشه که چهارشنبه برم مطب دکترم برای کارای انتقال، ...

وای چقدر این چندروز خبرای خوب تو تاپیک بود به نظرم مثبته عزیزم حالا فردا صبح هم یکی بزار اگه مثبت بود برو آز بده مبارکت باشه 

ممنونم عزیزم، انشالله برای شما هم اتفاقهای خوبی در راه باشه.🌈 من سیکلم شانگهای هست. تعداد فولیکوله ...

مرسی عزیزم همینطور برای شما عزیزم .خداروشکر که تعداد فولیکولهاتون بیشتر شده ان شاالله که تا روز پانکچر خیلی بیشتر هم میشه .اشکالی نداره با دارو میبرنش بالا ان شاالله سونو بعدی خیلی رشدشون بهتر شده باشه .مال من یکنواخت رشد نکرد اصلا اندازه های متفاوت داشتم .ولی همونها رو هم کشیدن برام پس شما هم نگران نباش اندلزه های کوچیک رو هم میکشن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها من قرار بود امروز پریود دوم بعد پانکچرم شروع بشه که چهارشنبه برم مطب دکترم برای کارای انتقال، ...

الهیییی به نظر من مثبته 😍 فردا هم برای اطمینان بیشتر دوباره بزنین ..چقدر عالی میشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

واااای آره😍😍😍 ان شاالله آزتم مثبت میشه😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آره خیلی همسرم گفت بمونیم ولی جا نداشتیم بعد اگه مسافرخانه هم میرفتیم توالت فرنگی نداشت گفتم برگردیم ...

میتونستی سرپا استفاده کنی از سرویس حالا اشکالی نداره برای انتقالت میمونی .احتمالا طبیعی باشه چون منم امروز دردم بیشتر شده نمیدونم به خاطر کارکردنم اینجوری شده یا همون روال طبیعی باشه شکمم ورمم کرده  .ولی اگه زیاد شد حتما برو دکتر 

اگه زیر دو سه دقیقه هاله انداخته باشه بله مثبته مبارکه 😍 ، آمپول Hcg که نزدین ؟ 

والا من پنج دقیقه بعد دیدم و این عکسو همون موقع گرفتم 

هیچ آمپولی نزدم  

انفاقا خیلی هم جواب پانکچرام جالب نبود خدا کنه واقعی باشه

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️