2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048342 بازدید | 684650 پست
پس خیلی اذیت شدی .ان شاالله برای انتقالت سعی کن بمونی دو سه روزی شیراز بعد برگردی بوشهر 

آره خیلی همسرم گفت بمونیم ولی جا نداشتیم بعد اگه مسافرخانه هم میرفتیم توالت فرنگی نداشت گفتم برگردیم بهتره.میگم رادیس جون این دل درده طبیعیه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبم خداروشکر تو خوبی  نی نی خوبه

قربونت ماهم خوبیم خیلی کم اما حرکاتش رو می فهمم تا دست میزارم دیگه خبری نیست مسخرم می کنه 😂 حرکت جنین شما واضح شد ؟

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم از یکشنبه تا ۵ شنبه روزی۴۸ واحد سینال و  هاش ام‌جی روزی۲ پودر و ۱ آب روز جمعه سونو مجدد&n ...

من چیزی ازش نمیدونم انشالله تو این دیر شدن یه خیری هست فرتیل عالیه کلی اقاتون تقویت میشه پیاده روی و کاهش وزن هم که دکترا خیلی قبول دارن 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
قلب خودت که بالاست. اون حرکت های ریز که حس می کنی همون نی نی. باز ۲۴ خوبه یه خانمی به من گفت حتی ت ...

وای چقد با این جمله خندیدم، قلب خودم بالاس 😅 

فک کنم دیگه نهایت ۲۴ هفته متوجه بشیم 😘😇

ببخشید شما استراحتتون بعد از انتقال در چه حد بود ؟سه روز اول چه غذاهایی خوردین ؟

۳ روز اول همش خوابیده بودم فقط برای دستشویی بلند میشدم آروم آروم میرفتم فرنگی،برای غذا هم روی مبل یا صندلی نهار خوری مینشستم روی زمین اصلا، خودم غذا درست نمیکردم ظرف نمیشستم کلا هیچ کاری نمیکردم فقط بعد از ۳ روز کم کم توی خونه قدم میزدم دوباره دراز میکشیدم ،روزهای بعد هم کارهای سبک در حد جا به جایی و تمیز کردن سرپایی اصلا خم نمیشدم وچیزهای سنگین بلند نمیکردم الانم همینطور رعایت میکنم .

سوپ پای مرغ ،نشاسته توی آب حل میکردم با آب مربای به خونگی شیرینش میکردم میخوردم ،آبگوشت بدون زرد چوبه با رب خونگی ،ماهیچه بدون زرد چوبه ،ماهی سالمون ،الویه ،تخم مرغ آبپز فرنی ،لازانیا ،انار،گردو،موز،مربا به اینارو میخوروم عزیزم

سلام دوستان منم روز دوم انتقالم. دیشب یکدفعه با سرفه خونابه با ترشح ازم خارج شد خیلی ترسیدم. میشه اگر تجربه ای دارید باهام به اشتراک بزارید.

و خدایی که در این نزدیکیست.....