2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048183 بازدید | 684647 پست
وااااای آره، منم نمی دونستم شب بعد از عمل تو خواب اینقد حالم بد بود از درد فقط به همسرم می گفتم منو ...

مرسی که میگی بقیه بدونن 🥰 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فیروکیستیک چیزی نیست نگران نباش منم دارم دکتر گفت فقط ویتامین E بخور و هرشش ماه سونو تکرار کن کار خا ...

دیشب خیلی پرسیدم ولی کسی جوابمو نداد من باید از دیشب که شب سوم بود وارد سیکل میشدم و امپولام را شروع میکردم متاسفانه این ماه را از دست دادم ماه بعد یه عید میخورم وکارم کلا دوماه عقب می افته با این که ۴۰ سالمه و خیلی عجله دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان پس بعد از عید میشه، الان نتیجه بیوپسی خوب شد به سلامتی؟  من اول با کلوموفین و دو تا اچ ام ...

بله بعد از عید میشه .نمیدونم هنوز خوب شده یا نه امروز زنگ زدم آزمایشگه تازه بلوک آماده شده احتمالا فردا برم بگیرم ببرمش آسا تا نتیجه اش بیاد ببرم دکتر نشون بدم .

ان شاالله که کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه🤲🤲🤲 .شانگهای هستین یا سیکل معمولی؟ برای من دوز داروهام خیلی کمتر از سریهای قبلی بود توی هفته دوم روزی یک هاش ام جی داشت فقط یه ردز دوتا سینال داشتم و هاش ام جی .بقیه یک دونه ای بود به منم ستروتاید داده بود که من اورگالتران به جاش خریدم و استفاده کردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها میگم من دیروز که عمل کردم مستقیم چهارساعت اومدیم خونه البته صندلی جلو خوابوندم میگم اشکالی که ...

نه منم تو ترافیک گیر کردم سه ساعت  طول کشید برسم خونه البته یه توقف ام برای شام داشتم 

رعنا جان منم جفت ام قدامی الان تو هفته ای ۲۱ هنوز حرکتی حس نکردم خیلی تو گروه ها پرسیدم انگار باید ت ...

عزیزم امروز میخوندم نوشته بود حتی شاید تا ۲۴ هفته هم حرکاتشو متوجه نشین، من که هیچی فعلا نفهمیدم، 

ولی دستمو روی قسمت سمت راست شکمم میذارم، ضربان قلب حس میکنم، ضربان قلب خودمه یا فسقلیه؟ 😁

عزیزم امروز میخوندم نوشته بود حتی شاید تا ۲۴ هفته هم حرکاتشو متوجه نشین، من که هیچی فعلا نفهمیدم،&nb ...

قلب خودت که بالاست.

اون حرکت های ریز که حس می کنی همون نی نی.

باز ۲۴ خوبه یه خانمی به من گفت حتی تا ۲۸ جا داره

شادی صدام کنید
نه منم تو ترافیک گیر کردم سه ساعت  طول کشید برسم خونه البته یه توقف ام برای شام داشتم

آخه جاده بوشهر شیراز اتوبان وصاف نیست.جادش همش پیچ پیچیو چاله چوله داره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
😍😍😍ممنونم رادیس جااان❤❤❤،الهی روزیه همه بچه های تاپیک که منتظر نی نی هستن 🤲❤

ببخشید شما استراحتتون بعد از انتقال در چه حد بود ؟سه روز اول چه غذاهایی خوردین ؟

عزیزم از دکتر فروتن راضی هستی ؟من دو تا انتقال منفی داشتم با دکتر انصاری حالا میخوام برا انتقال سوم ...

والا سرش که خیلی شلوغه ولی همون اول همه ازمایشات چک میکنه من پارسال ازمایش ایمنی انعقادی داده بودم ولی دوباره گفت کامل باید ازمایش تکرار کنی چون یکسال گذشته مطبش که همه میان مثبت شدن و راضین

آخه جاده بوشهر شیراز اتوبان وصاف نیست.جادش همش پیچ پیچیو چاله چوله داره

پس خیلی اذیت شدی .ان شاالله برای انتقالت سعی کن بمونی دو سه روزی شیراز بعد برگردی بوشهر 

بله بعد از عید میشه .نمیدونم هنوز خوب شده یا نه امروز زنگ زدم آزمایشگه تازه بلوک آماده شده احتمالا ف ...

ممنونم عزیزم، انشالله برای شما هم اتفاقهای خوبی در راه باشه.🌈

من سیکلم شانگهای هست. تعداد فولیکولهام از دفعات پیش انگار بیشتره ولی سایزشون خیلی دیر رشد می کنه. حتما پاسخ تخمدانت به داروها خوب بوده خداروشکر.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈