2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چون cd138 مثبت شد دارو مصرف کردم توی این سیکل پانکچر ومجدد بیوپسی شدم کلا امکان انتقال نداشتم و ت ...

آهان پس بعد از عید میشه، الان نتیجه بیوپسی خوب شد به سلامتی؟ 

من اول با کلوموفین و دو تا اچ ام جی سیکل رو شروع کردم بعد سینال اف اضافه شد و بعد هم دوز سینال اف افزایش پیدا کرد.و  چند روزه که ستروتاید هم می زنم. ولی خب دوز آمپولها بنطرم خیلی این آخر سر بالارفته. ۵ تا پودر سینال و دو تا اچ ام جی می زنم. چون رشدشون خوب نبود. البته آزمایش استرادیولم رشد داشت هر بار. دیگه توکل به خدا.

پانکچر نه هنوز انجام ندادم. فردا وقت سونو دارم احتمالا سونوی آخر باشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم تیر بتام 1422 هست تشکیل شده قلب بنظرتون؟

نه عزیز برای قلب زوده. من روز ۱۳ بتام ۱۴۶۶ بود هفته بعدش که رفتم سونو ساک و قطب و.. رو دید. دیروز که هفته ۶ بودم گفت به زور قلب رو دیده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بهارک جون شما بعد از اینکه ساک حاملگی تشکیل شد سونو لگنی جنین رفتید؟؟ 

منظور از سونو لگنی سونو واژیناله؟؟؟ من کلا از هفته پنج که اول سونو بود رفتم چون خونریزی کردم و هماتوم داشتم تا سونو ان تی هر هفته سونو واژینال رفتم تا هماتومم جذب شد از ان تی دیگه همه سونو هام شکمی بود 

مرسی شادی جانم ،امروز میخواستم برم دکتر سونو کنه منشیش گفت الان نمیخواد بیای هفته دیگه بیا برای ۲۴ ا ...

نه اصلا اشکال نداره.

هیچ کدوم از داروهات قطع نکن.ترجیحا این سه ماه اول بیشتر استراحت کن بچه جاش سفت بشه.حموم دیرتر بری بهتر‌.نزدیکی هم نکن.

شادی صدام کنید
عزیزم تیر بتام 1422 هست تشکیل شده قلب بنظرتون؟

تیتر بتا نشان دهنده بارداری ودوبربار شدنش نشان دهنده سلامت بارداریه .واقعا نمی تونم بگم با این عدد قلب تشکیل شده یا نه.دیگه بعد از این همه چیز به جنین ات ربط داره تپ دیگه با عدد بتا کاری نداره.

انشاا...که تشکیل شده.

من با بتای ۱۲۱۶ خود ماما مرکز مام گفت احتمالا دو قلو ولی یه قل بود

شادی صدام کنید
نه من چندسال پیش مام میرفتم الان بیمارستان بهمن با دکتر فروتن انتقال داشتم

عزیزم از دکتر فروتن راضی هستی ؟من دو تا انتقال منفی داشتم با دکتر انصاری حالا میخوام برا انتقال سوم برم پیش دکتر فروتن،بنظرت برم؟همه چی رو بررسی میکنه؟نمیخوام همینجوری انتقال بده میخوام کامل بررسی بشه چرا منفی شدم

منظور از سونو لگنی سونو واژیناله؟؟؟ من کلا از هفته پنج که اول سونو بود رفتم چون خونریزی کردم و هماتو ...

نمیدونم منم همونو موندم واژیناله یا ن 

تو نسخه نوشته سونوگرافی لگنی جنین در بارداری

انشالله 🥰  والا این دیگه تلاش اخره چون من دیگه نمیتونم پانکچر کنم انشالله خدا خودش یه نظری بک ...

امیدوارم امیدوارم واقعااااا مامان بشی میدونم و میفهمم که چی میگی منم آخرین تلاشمه. خدا به بزرگیش ان شاالله دلت رو شاد کنه که ماهم شاد میشیم 🤲🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...