2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048323 بازدید | 684650 پست
مبارک ات باشه عزیزم همون طور که بهارک جان گفتند بتای بالا لزوما به معنای دوقلویی نیست.انشاا...چه یخ ...

مرسی شادی جانم ،امروز میخواستم برم دکتر سونو کنه منشیش گفت الان نمیخواد بیای هفته دیگه بیا برای ۲۴ ام دوشنبه بهم نوبت داد ،اشکال نداره الان نمیرم سونو؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی دوز سینالو چند داده بهت فقط سینال داری

عزیزم از یکشنبه تا ۵ شنبه روزی۴۸ واحد سینال و  هاش ام‌جی روزی۲ پودر و ۱ آب روز جمعه سونو مجدد 

ولی سیکلم را کنسل کردم چون وقتی اومدم خونه سینه چپم‌ درد گرفت وقتی معاینه کردم متوجه شدم فیبروکیستیک خفیف که اصلا با دست حس نمیشد بخاطر استرادیولها 

مثل دونه های تسبیح زیر دستم حس میشد 

اینطرف عید میرم سونو سینه و متخصص پستان ببینم چی میگه اجازه ای وی اف میده اگه اجازه داد انشالله بعد عید شروع میکنم فعلا میرم دکتر اگه اوکی بود برای شوهرم فرتیل آید میگیرم خودمم سعی میکنم پیاده روی و کاهش وزن توی برنامه ام باشه 

توکل به خدا 

انشالله برای شما همه چیز به خوبی پیش بره

بچه ها میگم من دیروز که عمل کردم مستقیم چهارساعت اومدیم خونه البته صندلی جلو خوابوندم میگم اشکالی که نداشته دلم یجوری شد بهش فکر کردم😪

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
نه من چندسال پیش مام میرفتم الان بیمارستان بهمن با دکتر فروتن انتقال داشتم

ایشالا نتیجه انتقالت مثبت باشه عزیزم منم پنج شنبه پانکچر میشم با دکتر فروتن بچه ها برای منم دعا کنید لطفا 

امیدوارم دل هممون شاد بشه 

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
عزیزم از یکشنبه تا ۵ شنبه روزی۴۸ واحد سینال و  هاش ام‌جی روزی۲ پودر و ۱ آب روز جمعه سونو مجدد&n ...

فیروکیستیک چیزی نیست نگران نباش منم دارم دکتر گفت فقط ویتامین E بخور و هرشش ماه سونو تکرار کن کار خاصی نمیخواد برای ای وی اف هم مشکل نداره