2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خداروشکر همه با خبرای خوب اومدن 

منم امروز رفتم سونو و دکتر گفت دوقلو دارم و قلبشون هم تشکیل شده خداروشکر .دوتا جنین برام انتقال دادن دوتاشون هم خداروشکر گرفتن 😍😍😍

دوستان سلام تیتربتای منم خداروشکر مثبت شد عددش1422هست ان شاالله قسمت همه

سلام عزیزم خیلی خوشحال شدم برات

کلی شکر کردم .دعا کنین جواب منم مثبت بشه

شماروز 11 رفتی ازمایش؟؟

بهارک جون شما جفتتون سر دخترتون قدامی بود، ملاحظات خاصی داشتین؟ یا فرقی نداره؟ 

نه عزیزم هیچ فرقی نداره فقط جفت سرراهی خطرناکه وگرنه بقیه فرقی ندارن تنها تفاوتش اینه حرکات جنین رو کمتر و دیرتر متوجه میشی من سر دخترم خیلی کمتر حرکاتش رو مدوجه میشدم و دیرتر هم فهمیدم یادمه هفته های ۱۸-۱۹بودم ولی سر این بارداریم از هفته های ۱۴-۱۵متوجه شدم و خیلی زیادتر 

عزیزم کیوتن چند 10اخه دوزای بالاتر هم هست  فدات ممنونم

دکتر من دوز ۴۰  فکر کنم گفته بود بخورم یه چند دوره خوردم ولی این اوخر رد کیوتن خوردم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اره واقعا. نمیدونم خیییلی دو دلم. پریود شدم. ولی دکترم فرداست. دندون پزشک گف عقب بنداز کارای دندونت ...

حالا با دکتر خودت مشورت کن و خودتتم دو دوتا چهارتا کن ببین چی برای خودت بهتر همونو انجام بده . ولی اگه واقعا کارهای دندونپزشکیت طول بکشه بهتر عقب بندازی و بعد از ماه رمضان انجام بدی اگه میخوای به روزه گرفتنت هم لطمه نخوره بعدشم انقدر به دلت بد راه نیار قرار نیست که دوباره اون اتفاق تکرار بشه .خودت به من میگی و فکرای منفی میکنی 🤷‍♀️ مثبت فکر کن ان شاالله بهترینها برات اتفاق بیافته .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مبارکت باشه عزیزم 😍😍 انشالله تا اخر بارداری همه چی برت عالی پیش بره  ببخشید یه سوال داشتم شم ...

سحر جان به سلامتی انتقال دادی ؟

حالا با دکتر خودت مشورت کن و خودتتم دو دوتا چهارتا کن ببین چی برای خودت بهتر همونو انجام بده . ولی ا ...

😅😅😅 چشم عزیزم. ممنونم وقت گذاشتی❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همه اینا رو بهش گفتم دوستم فعلا زمان بهش دادم انشالله که آروم بشه و همه چی مثله قبل بشه. شما هم دعام ...

حتما عزیزم دعاگوتم ایشالله خدا به بهترین شکل براتون معجزه کنه 🥰😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت