2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست
سلامت باشی عزیزم انشالله همه به مراد دلشون برسن ما هم اون لابه لاها😁😁😁😁

به سلامتی دوباره رفتی ابن سینا؟انشالله موفق بشی اونجا چی گفتن ؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
به سلامتی من چند وقتی نبودم چندتا تخمک شده بود جنین هات چند روزه س؟

خداروشکر که شما هم ۷ تا جنین براتون تشکیل شده انشالله این بار دیگه مامان میشی😍

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهاره جون شما مثبت شدی ؟ الان نی نی داری؟ اینقدر پیاما زیاد من متوجه نشدم چرا 

راستش اعلام نکردم. همه بچه ها چندساله درگیر فرزنددار شدن هستند، دوست نداشتم کسی غصه بخوره. فقط هر روز برای همه با همه وجودم دعا میکنم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
خوشبحالتون من که داروخانه ای که گونال داشت تمام کرده بود دکترم گفت داروخانه مرکز داره ولی یکدونه بیش ...

سمت بیمارستان دی و خیابان گاندی دوم حدود ۷_۸تا داروخانه هست که اکثر داروهای خارجی و داروهای ناباروری رو دارن. اونجا رو سوال کردید؟ مثل داروخانه فتح، رحمانیان، قنبری، غلامی و...

دوستان ،❌❌❌❌❌

کسی اطلاع داره داروهای ایوی آف برای فیبروکیستیک سینه بده یانه؟ 

من سینه ام فیبروکیستیک خفیفه 

دکتر از۲۰ سیکل استرادیول داده بود خوردم 

الان دست گذاشتم سینه چپم‌کمی درد داشت دیدم زیرش مثل دونه تسبیح شده 

حالا نکنه سینال و‌هاش ام‌جی هم باعث رشد و‌بدتر شدنش بشه؟؟؟

عه، آسمان آبی شما کی مثبت شده بودی؟!🥰 از بس مثبتای این ماه زیاد بود یادم نبود شما هم مثبتی😍 عجب ...

بهاره جااانم ۱۲ بهمن بی بی چک گذاشتم خدارو شکر مثبت شد🤲🤩🤩 اولین بی بی چک مثبت بعد از ۶ سال ازدواجمون 😍😍😍خیییلی حال خوبی داررریم🥰 همسرمو سوپرایز کردم نمیدونست بی بی چک دارم یه روز قبل از آزمایش سوپرایزش کردم گریه اش گرفت از خوشحالی😍😍😍

بهاره جااانم ۱۲ بهمن بی بی چک گذاشتم خدارو شکر مثبت شد🤲🤩🤩 اولین بی بی چک مثبت بعد از ۶ سال ازدواج ...

آخییی. عزیزم🥰

مبارکتون باشه. گوارای وجودتون😍

الهی بعد ۹ ماه بیاد در آغوشت و باعث خیر و برکت در زندگیتون باشه🤲

به به مبارکه عزیزم به سلامتی باشه براتون ان شاالله، بله عزیزم امکانش هست . البته از روی عدد بتا نمیش ...

مرسی هانیل جااان 😍🤗خدا دوردونه ات رو حفظ کنه زیر سایه پدرو مادرش بزرگ و خوشبخت بشه الهی که همیشه شاهد موفقییت هاش باشی عزیزم🤲❤

به سلامتی ان شاالله مبارک باشه مادر شدنتون 😍 ان شاالله که بارداری خیلی خوبی پیش رو داشته باشین 😍😍

😍😍😍ممنونم رادیس جااان❤❤❤،الهی روزیه همه بچه های تاپیک که منتظر نی نی هستن 🤲❤

راستش اعلام نکردم. همه بچه ها چندساله درگیر فرزنددار شدن هستند، دوست نداشتم کسی غصه بخوره. فقط هر رو ...

تبریک میگم عزیزم ایشالله صحیح و سالم نه ماه دیگه بگیریش بغلت بشه چشم و چراغ خونتون بهار جان 😍🌹، مثبت شدن دوستان باعث میشه ما به ادامه راه امید داشته باشیم عزیزم‌ خوشحال میشیم