2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048416 بازدید | 684655 پست
سلام بچه ها خوبین🤗 امروز رفتم دوباره ازمایش خون دادم بتا شده ۱۹۹۵🤲🤲🤲😍😍😍 ۱۲ بهمن ۴۴۵ بود&nbs ...

به سلامتی ان شاالله مبارک باشه مادر شدنتون 😍 ان شاالله که بارداری خیلی خوبی پیش رو داشته باشین 😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
استرس نداشته باش اصلا اره خود منم فولیکولهام خیلی کم بودن .از راستم که اصلا دکتر راضی نبود حتی ازمای ...

واقعا راست میگی تعداد تخمک روز سوم چند تا گفتن به شما ؟؟

اومدم ابن سینا 

من این ماه ال دی خوردم فک کنم به خاطر اونه انقد کم شد  چون  قبلا دکتر اسرافیلی تو سونو از تعداد تخمکام راضی بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چشمت بی بلا دخترخوب، ای جااااان     حتما دستش سبکه برات عزیزم. خودتو آماده کن که به زودی ز ...

الهی آمین .حاجت روایی همگیمون😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
واقعا راست میگی تعداد تخمک روز سوم چند تا گفتن به شما ؟؟ اومدم ابن سینا  من این ماه ال دی خور ...

آره والا .روز دوم سونو شدم ۶ تا داشتم . به سلامتی ان شاالله که نتیجه خیلی خوبی بگیرین ..مگه ال دی تو تخمک تاثیر میزاره ؟ فکر نکنم به خاطر اون باشه .من دوست داشتم اتفاقا ال دی داشتم تا فولیکولهام یکنواخت رشد میکردن ولی اصلا رشدشون یکنواخت نبود و سایزهای مختلفی  داشتم .

سلام عزیز. بله

به به .مبارک باشه .🥰🥰 امیدوارم بارداری خیلی خوبی پیش روتون باشه خیلی خوشحال شدم 

آره والا .روز دوم سونو شدم ۶ تا داشتم . به سلامتی ان شاالله که نتیجه خیلی خوبی بگیرین ..مگه ال دی تو ...

مرسی عزیزم خیلی از  استرسمو کم کردی

نمی دونم تا حالا استفاده نکرده بودم فک کردم شاید ب خاطر اون باشه پس ربطی ب اون نداره 

گونال و منوتروپید واسه ۳ روز شد ۱۰ میلیون 😑

ان شاالله که همگی نتیجه بگیریم از این مسیر پر استرس خلاص بشیم 

مرسی عزیزم خیلی از  استرسمو کم کردی  نمی دونم تا حالا استفاده نکرده بودم فک کردم شاید ب خ ...

خوشبحالتون من که داروخانه ای که گونال داشت تمام کرده بود دکترم گفت داروخانه مرکز داره ولی یکدونه بیشتر نامیده و سیکل را خراب می‌کنه النوا هم که نیست  دیگه مجبوری سینال نوشت  

مرسی عزیزم خیلی از  استرسمو کم کردی  نمی دونم تا حالا استفاده نکرده بودم فک کردم شاید ب خ ...

خداروشکر که استرستون کمتر شد .نه نداره من پانکچر اولم بدون ال دی ۹ تا تخمک داشتم پانکچر دوم با ال دی ۱۰ تا داشتم ..وای از هزینه هااا که هیچ نمیشه گفت �😣😣ان شاالله ان شاالله راحت بشیم .من که واقعا اینسری پانکچر بریده بودم روز پانکچر انقدر داغون بودم به همسرم میگفتم اصلا نمیخوام برم پانکچر کنم دیگه کم کم اروم شدم و رفتم .واقعا از لحاظ روحی و جسمی کم آوردم دیگه اخرین سری تلاشمم هست و دیگه انجام نمیدم 

دوستان سینال را با چه فاصله از ناف و چه زاویه ای تزریق میکنید؟

عزیزم تو نت اموزش تزریقش هست ؛ سینال قیمتش چنده؟ داروهاتون قیمتش چقد شد؟

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 

سلام دوستان چقد خوشحال شدم کلی مثبت داشتیم انشالله همگی به سلامتی بارداریتون رو طی کنید و مارو هم دعا کنید، راستش منم بالاخره با خودم کنار اومدم و وارد اصلاح سبک شدم و از فلورا تاجیک مشاوره گرفتم وواسه همسرم پکیج اسپرم تجویز کردن که باید بگیرم توکل به خدا حالم خیلی بهتراز قبله چون حداقل دارم تلاشمو میکنم، اینجا کسی تحت نظر فلورا تاجیک بوده؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خداروشکر که استرستون کمتر شد .نه نداره من پانکچر اولم بدون ال دی ۹ تا تخمک داشتم پانکچر دوم با ال دی ...

رادیس جان به سلامتی تخمک کشی کردی؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بچه ها خوبین🤗 امروز رفتم دوباره ازمایش خون دادم بتا شده ۱۹۹۵🤲🤲🤲😍😍😍 ۱۲ بهمن ۴۴۵ بود&nbs ...

عزیزم رشدش درست بوده هر دو روز تقریبا باید دو برابر بشه  بتا بالا حتما نشونه ای از دوقلویی نیس همونجور که خیلیا میگن بتای بالا دختره ولی اینم اصلا جنبه علمی نداره من سر دخترم و پسرم هر دوتا تو روز ده انتقال بتام ۲۴۰بود اصلا اینا ربطی به دوقلویی و جنسیت ندارن بیشتر پاسخ بدنه که از هر فردی به فرد دیگه متفاوته