2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048367 بازدید | 684651 پست
سلام دوستان. من پريود بعدي بايد برم برا يانتقال الان دكتر ياسمين بهم داده. گفت تا 28 روز بخور اما اي ...

عزیزم اون ۲۸ تاها ۲۱هورمونی اون ۷تا دارو نما یعنی اصلا اثری ندارن من که نمیخوردم همون ۲۱تا هست در اصل

عزیزم اون ۲۸ تاها ۲۱هورمونی اون ۷تا دارو نما یعنی اصلا اثری ندارن من که نمیخوردم همون ۲۱تا هست در اص ...

مي دونم اصلش 21 هست اما جون روز 3 پريود شروع كردم از اونطرف زود پريود ميشم مي گم نكنه مشكلي به وجود بياد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها خوبین🤗 امروز رفتم دوباره ازمایش خون دادم بتا شده ۱۹۹۵🤲🤲🤲😍😍😍 ۱۲ بهمن ۴۴۵ بود&nbs ...

ای خداااااااای مهربوووون  

تبریک میگم بهت عزیزم

مبارکت باشه این بارداری

ان شاءالله تا انتها به سلامتی بگذرونی تک تک دقایق رو

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
منم روز شروع سیکلم به سختی و بدبختی تونستم الونوا رو پیدا کنم با خیلی جاها تماس گرفتم .ابن سینا داشت ...

هیچ کدوم نداشت خیلی جاها زنگ زدم دکتر گونال نوشت 

رادیس جان خیلی ناداحتم اعصابم خورده امروز دکتر سونو کرد فولیک آنترالم فقط سمت راست داشتم حدود ۴ ۵ تا چپم هیچی نبود 

همیشه بیشتر ازاینا بودم ولی نهایت ۷ ۸ تا تخمک میکشیدن حالا با این شرایط نمی دونم چیکار کنم چند تا تخمک قراره بدست بیاد 

کسی بوده تعداد تخمک انترالش روز سوم کم باشه ولی روز تخمک کشی بیشتر بشه ؟؟

برای خودم که همیشه برعکس بوده 

سلام بچه ها خوبین🤗 امروز رفتم دوباره ازمایش خون دادم بتا شده ۱۹۹۵🤲🤲🤲😍😍😍 ۱۲ بهمن ۴۴۵ بود&nbs ...

عه، آسمان آبی شما کی مثبت شده بودی؟!🥰

از بس مثبتای این ماه زیاد بود یادم نبود شما هم مثبتی😍

عجب ماه پر برکتی بود ماه رجب

مبارکت باشه عزیز

تا جایی که میدونم بتا چندقلویی رو مشخص نمیکنه یعنی یه جورایی نمیشه گفت چون بتا بالاست چندقلو میشه. همین جا سارادلارام بتا بالا داشت ولی یه دونه بود.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام دوستان من میترسم زنگ بزنم دکترم چون دعوا میکنه که چرا سر خود همه کار میکنی لطفا خانمای باتجربه ...

سلام عزیزم نهایت یک هفته میتونی جلو بندازی در غیر اینصورت رحمت بهم میریزه، از روز ۱۲ سیکلت پروژسترون ترجیحا دوفاستون بخور تا روز ۱۸ یا ۲۰ یعنی جمعا ۶ تا ۸ تا دونه قرص. بعد قطع کن تا پریود بشی، بین ۲ تا یک هفته طول می‌کشه تا پریود بشی

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
فدای تو. 😍 نگفت کی انتقال بدی؟ مرسی از توضیحاتت. من روز ۱۹ باید باز هم سونو بشم. خودم حس می کنم بخ ...

من چون cd138 مثبت شد دارو مصرف کردم توی این سیکل پانکچر ومجدد بیوپسی شدم کلا امکان انتقال نداشتم و تا حدودی هایپرم که شدم گفت دوتا پریود بعدی تماس بگیرم برای سیکل انتقال .ان شاالله نتیجه خیلی خوبی بگیرین از سیکلتون .پانکچر اول رو انجام دادین یا نه هنوز .بعد با کلومفین و لترزول براتون شروع کرد؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عه، آسمان آبی شما کی مثبت شده بودی؟!🥰 از بس مثبتای این ماه زیاد بود یادم نبود شما هم مثبتی😍 عجب ...

شما هم به سلامتی مثبت شدین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

به به مبارکه عزیزم به سلامتی باشه براتون ان شاالله، بله عزیزم امکانش هست . البته از روی عدد بتا نمیشه گفت دوقلو من آزمایش اولم ۴۷۰ سه روز بعد ۳۱۰۰ بود یدونه دردونه دارم

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هیچ کدوم نداشت خیلی جاها زنگ زدم دکتر گونال نوشت  رادیس جان خیلی ناداحتم اعصابم خورده امروز دک ...

استرس نداشته باش اصلا اره خود منم فولیکولهام خیلی کم بودن .از راستم که اصلا دکتر راضی نبود حتی ازمایش استرادیولم عددش خوب نبود معمولی بود  ولی خداروشکر ۱۳ تا تخمک داشتم روز پانکچر ان شاالله شما هم همینجوری میشین .ان شاالله با گونال جواب خوبی بگیرین .ابن سینا رفتین یا پیش دکتر اسرافیلی ؟