2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048369 بازدید | 684651 پست
من الان ابن سینام نوبتم نشده هنوز  دکتر جنتی گفت برای میکرو خوبی ولی خوب توقع داشتم یه کم تغیی ...

عزیزم مشکل شوهرت چی بود با تقویتی خوب نشد اخه من ازماایشش نسبت به قبلیه تعداد ایناش خیلی خوب شده بود به سلامتی پس با یه روز اختلاف شما جلوتری خدا کمکت کنه انشالله این بار دیگه بار اخرت باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی الا جان توکل بخدا چرا ۸ تا جنین شد ۷ تا a-b یکدونه هم سی. گرید a نداشتم اصلا. حالا کارت جنینم ر ...

سلاام رادیس جان، خوبی؟ 😊🌱

به سلامتی، امیدوارم همه چیز عالی پیش بره. 🌹🌹🌹

پانکچر معمولی کرد دکتر برات‌؟ منم با دکتر مصطفایی در سیکلم. ولی هنوز سایز فولیکولهام جاداره بزرگتر بشه. شما یادته چند بود سایزشون روز آخر سونو؟ روز چندم پانکچر کردی؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دوستان من میترسم زنگ بزنم دکترم چون دعوا میکنه که چرا سر خود همه کار میکنی لطفا خانمای باتجربه ...

سلام عزیزم .فکر نمیکنم کار درستی باشه چون ممکنه سیکلتون به بریزه و روی نتیجه اثر بذاره .بازم هر طور خودتون فکر میکنید خوبه عمل کنید 

استراحت کن و کارایی که مجبور باشی دولا راست بشی انجام ندی اصلا ان شاءالله میشه به زودی زود و تموم ا ...

ممنونم از توصیه هات .باشه چشم تمام تلاشم رو میکنم رعایت کنم .ان شاالله ان شاالله 🤲🤲🤲 اره منم خوشحال شدم نوبت پانکچرم دکتر مشایخی امده بودن 🙂 ان شاالله دستش سبک باشه برام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلاام رادیس جان، خوبی؟ 😊🌱 به سلامتی، امیدوارم همه چیز عالی پیش بره. 🌹🌹🌹 پانکچر معمولی کرد دکت ...

سلام عزیزم .به به .به سلامتی ان شاالله کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه .منم با مصطفایی بودم و  بله شانگهای نشدم و هفته اول با الونوا و هاش ام جی سیکل رو شروع کردم و هفته بعدش سینال اف و هاش ام جی .من روز دوازدهم سیکلم پانکچر شدم و اصلا رشد فولیکولها یکنواخت نبودن و روز اخر ویزیتم فولیکول کوچیک داشتم که نتیجه عمل رو که دیدم اونا رو هم جزشون بود همه رنجی داشتم ۱۱ و ۱۲ و ۱۵ و ۱۶ ،۱۸،۹

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شما ‌کی میرید من برایه فردا ساعت ۶ نوبت دارم ببینم بهم چی میده گفتش سینال ولی من دلم با سینال نیست ن ...

به سلامتی ان شاالله سیکلتون خوب پیش بره .کجا رو بلاخره انتخاب کردین مام یا ابن سینا 

سلام عزیزم خیلی لطف کردی من امروز حالم گرفته شد بعد از ۷ ماه خوردن مکملای مختلف ازمایش همسرم اصلا تغ ...

منم روز شروع سیکلم به سختی و بدبختی تونستم الونوا رو پیدا کنم با خیلی جاها تماس گرفتم .ابن سینا داشت و داروخانه بیمارستان بهمن که رفتم گرفتم ولی حجم زیادی استرس کشیدم سر پیدا کردنش شمام با این دوتا داروخانه تماس بگیرین شاید داشته باشن هنوز .فاکتورهای همسر منم هیچ تعییری نکردن 

عزیزم من بازم رفتم ابن سینا 

به سلامتی .ان شااله اینسری بهترین نتیجه رو بگیری 

به سلامتی من چند وقتی نبودم چندتا تخمک شده بود جنین هات چند روزه س؟

سلامت باشین 🙌 ۱۳ تا تخمک شد و ۸ تا جنین که گریدشون ab و سی ..فکر میکنم دوروزه هستن چون هنوز کارت جنین رو نگرفتم .مال شماهم دوروزه ان یا ۵ روزه فریز کردن؟ 

ممنونم از توصیه هات .باشه چشم تمام تلاشم رو میکنم رعایت کنم .ان شاالله ان شاالله 🤲🤲🤲 اره منم خوشح ...

چشمت بی بلا دخترخوب، ای جااااان   حتما دستش سبکه برات عزیزم. خودتو آماده کن که به زودی زود قراره حاجت روا بشی به لطف خدا

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم .به به .به سلامتی ان شاالله کلی جنین خوب براتون تشکیل بشه .منم با مصطفایی بودم و  بل ...

فدای تو. 😍 نگفت کی انتقال بدی؟

مرسی از توضیحاتت. من روز ۱۹ باید باز هم سونو بشم. خودم حس می کنم بخاطر شانگهای اینقدر دیر داره رشد می کنه چون قبلا اینجوری نبود. بزرگترینش ۱۵ هست برای من. توکل به خدا.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈