2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048324 بازدید | 684650 پست
عزیزم من دوجلسه پیشش رفتم خودش سونو می‌کنه ولی دارو و شرح حال را دوتا ماما داره که میگیرن البته بعد ...

آره همه دکترا بیشتر ماماهاشون توضیح میدن و با دکتر کم میشه حرف زد

آره حتما ویزیت و سونو مطب میرم که تو این شلوغی مرکزا نرم

فقط کاش خدا یه دکتر که صلاحمه به دلم بندازه برم. از هر دکتری چیزای متفاوت میشنوه آدم و سردرگم میشه

من بهشتی نرفتم ولی یکی بچه ها که هم مشتاق و هم بهشتی رفته بود می‌گفت برخورد پرسنل بهشتی و رسیدگیشون ...

آهان. ممنون از جوابات عزیزدلم

ان شاالله زودی نینیتو بغل بگیری😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم مطمین باش که نینیت اون تو داره حال میکنه پس به خودتو اون استرس نده به نظرم اگرم رفتی اصلا ا ...

ممنون عزیزم. من کار خونه که انجام ندادم شوهرم خودش یه کاریش میکنه ولی مرتب تو خونه راه میرفتم و این مدت ادویه کلا قطع کردم همین فقط کار خاصی نکردم. انشالله شما هم به زودی نتیجه میگیرین و دلتون شاد میشه😘🙏

خانوما من یه چیزی بگم شاید به درد کسی خورد در واقع هنوز باردار نشدم که بخوام نسخه بپیچم براتون اما چون پیام یکی دوستان رو الان دیدم بین داروها گیر کرده بود خواستم بگم گونال رو بیخیال بشید من خودم دوتا گونال زدم جنینم تا حدود خیلی کمی از سینال بهتر می‌شد اما خیلی فرق چندانی نداشت و بنظرم دکترا درست میگن که جدیدا قاچاق میاد و فاسد شده هست.چون من آخرین بار برج شش زدم .ولی ایندفعه دکتر منوپیور و الونوا داد از ۱۳تا تخمک ۷تا جنین شد یعنی نصف تخمک ها به هرحال جنین شد درصورتیکه با سینال و گونال من جنینم کمتر می‌شد شاید رو بدن شما متفاوت باشه گفتم تجربه ای هست بگم.برای مکمل هم باید بگم تقویت نکردم 

بچه ها یه سوال  روز۲ پریود که میری سونو دکتر براساس سایز فولیکول میزان دارو را معلوم می‌کنه&nb ...

با هر بار سونو نسخه جدید مینویسه 

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
خداخیرش بده خدانینی هاتونگه داره😘😘😘 من نمی خوام به کسی بگم ای وی افه واصلا دنبال درمانم نمی ...

چرا نمیشه عزیزم، منم قبل انتقال کلی خورش آماده کردم گذاشتم فریزر که کمتر سر پا باشم ولی کلا در حد کارهای سبک روزمره هیچ اشکالی نداره‌ . من چون خونریزی شدید کردم و سرکلاژم رو باز کردن دیگه استراحت مطلق شدم وگرنه تا قبلش خودم کارامو میکردم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خیلی لطف کردی من امروز حالم گرفته شد بعد از ۷ ماه خوردن مکملای مختلف ازمایش همسرم اصلا تغ ...

مگه بیمارستان نمیری؟ همون بیمارستان همه داروها رو داره

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
سلام سحر جونم. نه هنوز. این پریود این دفعه سر لج داره با من😬. اصلاااا ن دل دردی ن چیزی.  امرو ...

ای بابا واقعا لج کرده انگار 😂

حتما حکمتی داره عزیزم ، الان چند روز گذشته، سر براه شد یا نه ؟ 🤓

پس حتما رعایت کن عزیزم، درد که نداری؟ تعداد جنینات هم که عااااااالیه عزیزم، خداروشکر که سیکل خوبی ر ...

یه کوچلو چرا تو تخمدانهام درد دارم .مرسی عزیزم ان شاالله دیگه توکل بخدا.. ان شاالله خدا لطفش رو شامل حال ما بکنه .دکتر مشایخی پانکچرم کرد

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله ک خیره. چشم ان شاالله دوشنبه میرم با دکتر مشورت می کنم.  دندان پزشک ک گف انتقالو عقب ...

الهی عزیزم توی چه شرایطی گیر کردی ، ان شاالله که بهترینها برات رقم بخوره. بارداری خودش دندونها رو داغون می‌کنه اگر از قبل هم خراب باشه که دیگه واویلا میشه از یه طرف دردش از یه طرف عفونتش که خطرناکه توی بارداری، اول از همه دوندونات رو سر و سامان بده بعد برو‌ برای انتقال. در مورد ماه رمضان هم پروسه انتقال واقعا یه مرحله درمانیه ، چون شرایط شما خاصه و نمیشه هی عقب بندازی ، اگر شرایط عادی بود میشد گفت که اول روزه ها رو بگیر بعد برو‌ انتقال اما در مورد شرایط شما واقعا روزه گرفتن ممکنه اوضاع بدنت رو بهم بریزه و هم اینکه تاخیر انداختن خیلی جایز نیست. باز هم به دل و منطق خودت رجوع کن عزیزم، الهی که هرچی میشه خیر بشه 🤲❤️

پرسیدم گفت فقط گونال و سینال دارن

دکتر من اچ ام جی داد برای توی بازو رو اسمش نمیدونم چی بود . ولی اینا فکر نکنم کمیاب باشه

یه کوچلو چرا تو تخمدانهام درد دارم .مرسی عزیزم ان شاالله دیگه توکل بخدا.. ان شاالله خدا لطفش رو شامل ...

استراحت کن و کارایی که مجبور باشی دولا راست بشی انجام ندی اصلا

ان شاءالله میشه به زودی زود و تموم این سختیا میگذره

چ خوب ، واقعا دکتر مشایخی کارشو خوب بلده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️