2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
ان شاالله عزیزم نتیجه بگیریم واقعا .اره بلید به فکر گرید جنینلم نباشم و فقط باید توکل بخدا کنم .ان ش ...

افرین دختر خوب😍

اووه انقددددد قرص خوردم اثر نمیذاره اصلا🥺 الان کلی کمپرس یخ گذاشتم یکم سر شده ولی همچنان درد داره. نوافن و ایبوبروفن اونم دوتا خوردم. هیوسین خوردم انگار ن انگار.

دکتر گف اگه دردش زیاد بود امپول بزن . منم فک کردم تو نسخه نوشته نپرسیدم چ امپولی😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان گل من قبلا از بابت مرکز و سوالات دیگه شما رو اذیت کردم گفتم حالا که امروز خوشحالم اونم شریک بشم نتیجه جنین هام اومد ۷تا جنین تشکیل شده خداروشکر اگر امکان داره گوشه دعاهاتون برام دعا کنید که شرایط رحم و ذوب جنین هم خوب باشه و منم مامان بشم❤️😘

سلام خدارو شکر عزیزم انشالله بشن چراغ خونت با اولین انتقال مامان بشی

پروانه جون به نظرت من کی برم ازمایش. امروز دهم انتقالم بهم گفتن ۱۶ برو اخه از وقتی بی بی زدم دیگه طاقت ندارم یه طرف هم میترسم برم بتا پایین باشه یه استرس جدید به جون خودم بندازم. دیروز کلی بخاطر پر رنگتر شدن بی بی چک غصه خوردم تا شما و دوستان دیگه اومدن گفتن مشکلی نیست یکم اروم شدم🙂

@haniiijoooon   سلام عزیزم امروز ختم سوره ی مریم به نیت شماست انشاللهحاجت  روا بشی

سلام عزیزم خیلی لطف کردی من امروز حالم گرفته شد بعد از ۷ ماه خوردن مکملای مختلف ازمایش همسرم اصلا تغییری نکرده 

داروخانه هم پرسیدم النوا نداره گونالم گفت تعداد محدود داریم اصلا نمی دونم دکتر چی میخواد برام بنویسه با این شرایط 😔

می فهمم چی میگی منم اینسری خیلی استرس داشتم حالا سعی کن بهش فکر نکنی ان شاالله که نتیجه خیلی خوبی بگ ...

سعی میکنم انشاءالله هرچی خدا بخواد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
افرین دختر خوب😍 اووه انقددددد قرص خوردم اثر نمیذاره اصلا🥺 الان کلی کمپرس یخ گذاشتم یکم سر شده ولی ...

امپول کترولاک برای درد خوبه عزیزم 

ان شاالله تا الان خوب شده باشی عزیزم

سلام عزیزم .مرسی بد نیستم شکر خدا بله پنجشنبه اخر وقت پانکچر شدم🙂🙂 .ان شاالله که شما پانکچر خیلی خ ...

سلام عزیزم، بهتری الحمدلله؟

ای جااااانم ان شاءالله به برکت این ماه پر خیر و برکت با اولین انتقالشون طعم شیرین و جادویی مامان شدن و تجربه کنی و این روزای سخت و فراموش کنی.آمین

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
سلام عزیزم انشالله بشن چراغ خونت چند تا تخمک داشتی

سلام مرسی عزیزم ان شاالله .۱۳ تا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خوب خداروشکر.ممنون منم فردا انشاءالله پانکچر دارم خیلی استرس دارم 

ان شاءالله همه چی به خوبی برات پیش بره عزیزم و خبرای خوبی بهمون بدی  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️