2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
عزیزم سه روز اول فقط برای wc بلند شو بعدش توی خونه یه کم قدم بزن به خودت فشار نیار من شنیدم هر ۱ساعت ...

ممنون عزیزم🌺🌺🌺

شماتوالت فرنگی می رید؟

من استرس اینم دارم

فرنگی داریم ولی پله میخوره

اگه بخوام پله نرم باید فرنگی پلاستیکی بخرم بزارم روسرویس معمولی که خودش داستانه

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماکجا بودید ؟ دارو چی داشتی زخیرت چنده

ذخیرم ۱.۹

داروهام هم اچ ام جی و سینال اف و ستروتاید و اخریش هم اچ سی جی

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
سلام رادیس جان خوبی؟؟عزیزم؟؟بسلامتی پانکچرشدی؟؟همه چی خوب پیش رفت گلم😘❤️؟؟

سلام عزیزم .مرسی بد نیستم شکر خدا بله پنجشنبه اخر وقت پانکچر شدم🙂🙂 .ان شاالله که شما پانکچر خیلی خوبی داشته باشی با کلی جنین خوب😘 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم .مرسی بد نیستم شکر خدا بله پنجشنبه اخر وقت پانکچر شدم🙂🙂 .ان شاالله که شما پانکچر خیلی خ ...

خوب خداروشکر.ممنون منم فردا انشاءالله پانکچر دارم خیلی استرس دارم 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام دوستان من میترسم زنگ بزنم دکترم چون دعوا میکنه که چرا سر خود همه کار میکنی لطفا خانمای باتجربه بهم راهکار بدین با توجه ب اینکه مرکز ما از 20تعطیله و من 18پریود میشم که فایده نداره 

بنظرتون از 20همین ماه دوتا ال دی بخورم تا 30قطع کنم سه چهار روز بعد پریود میشم؟

نمیتونم صبر کنم تا برج 2 ذخیره تخمدانم خیلی پایینه 

پروانه جون ی بار راهنمای کردن ولی سه چهار روز جلو انداخته بود من میخوام خیلی جلو بی افته لطفا کمک کنید 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
ومن که فردا میرم سونو روز دوم و دریافت دارو و استرس دارم

عزیزم انشاءالله که همه چیز به راحتی وخوبی برات پیش بره منم کلی استرس دارم با اینکه بار دومم هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم .مرسی بد نیستم شکر خدا بله پنجشنبه اخر وقت پانکچر شدم🙂🙂 .ان شاالله که شما پانکچر خیلی خ ...

ای جانم. ان شاالله کلی جنین تپل مپل ک با اولیش مامان بشی😍

چ خبر مشخص نشده تعداد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

ان شاالله همه چی عااالی پیش میره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بله عزیزم فرنگی میرم .خیلی پله داره؟؟

۲۰تاپله

البته اگه بتونم روزاول پله برم فقط یکبارهست

میدونی چطوری همکف یه واحدکوچیک دم دستی داریم که فرنگی نداره

طبقه دوم یه واحدکامله توهمون طبقه فرنگی داره

همسرم میگه روزاول بیاطبقه دوم همونجا بمون فرنگی راحته

من میگم یکی اینکه روزاول پله نرم

یکیم اینکهمرخصیم بعدیک هفته تموم شه باید برم سرکارپله نرم

حالا نظرم این بودبراطبقه اول فرنگی پلاستیکی حالت سیاربخرم

ببخشید طولانی شد فکرمومشغول کرده😖😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺

سلام دخترا کسی هست؟ من انتقال بلاست دادم ، امروز روز سومه، هر روز هر از گاهی حس تهوع دارم، سردرد ناگهانی ، زیر دلمم تیر میکشه و دور نافم سوزن سوزن میشه ، گاهی درد شدیده گاهی خفیف ، گاهی کمردرد دارم ، ترشحاتم زیاد شده ، سینا هامم شدید دردناکه و حساس ، اینا همش عوارض داروعه ؟ یا بخاطر لانه گزینی؟ بعد من نمیدونستم هچینگ چیه، الان خوندم اگه جنین بلاست هچینگ میبود احتمال گرفتنش بیشتره درسته؟ دو تا برام انتقال دادن ، گفت یکیش کیفیتش پایین شده

می فهمم چی میگی منم اینسری خیلی استرس داشتم حالا سعی کن بهش فکر نکنی ان شاالله که نتیجه خیلی خوبی بگیری 🤲🤲🤲یادم بود که فردا زمان پانکچرتون هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...