2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048363 بازدید | 684651 پست
من نمیتونم پیدا کنم کی پیام داده که استرادیول خارجی میخواد. لطفا بهشون بگید. من خودم از اونجا تهیه ک ...

سلام بهار جان ، خوبی عزیزم استرادیول خارجی سفارش دادم از داروخانه گاندی ، برام بسته ۶۳ تایی المانی ارسال کردن ، شما هم از این مدل استفاده کردید ؟ من از  اون مدلای چرخشی استفاده میکردم که تمام شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانمهای گل من امروز پانکچر شدم و فقط ۴تا تخمک داشتم به نظرتون امیدوار باشم؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
بچه ها یه سوال  روز۲ پریود که میری سونو دکتر براساس سایز فولیکول میزان دارو را معلوم می‌کنه&nb ...

روز دوم بررسی میکنه کیست اینا نداشته باشی براساس زخیره بهت دارو میده بله هر بار نسخهرو کمو زیاد میکنه اونم به سایزو تعداد بستگی داره ودر ضمن من دکترم برام  تو وسطاش قرص برایه کمتر شدن عوارض هایپری میداد

سلام بهار جان ، خوبی عزیزم استرادیول خارجی سفارش دادم از داروخانه گاندی ، برام بسته ۶۳ تایی المانی ا ...

سلام عزیز. نه مال منم همون چرخشی هاست. بسته ای ۵۰۰هزار تومن🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها کسی جواب نمیده؟😥😥😥😥😥😥

عزیزم سه روز اول فقط برای wc بلند شو بعدش توی خونه یه کم قدم بزن به خودت فشار نیار من شنیدم هر ۱ساعت استراحت ۱۰ دقیقه حرکت ،من خودم توی خونه یه کم راه میرفتم دوباره میخوابیدم 

بچه ها من از دیشب دارم از دندون درد میمیرم کلی قرص و امپول و درمان های خانگی هییییچی جواب نمیده‌ . دارم میرم دندون پزشکی . ب نطرتون اگه کارش زیاد باشه هم زمان با سیکل انتقال میتونم برم یا باید سیکلمو عقب بندازم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱