2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
ممنون گلم بی بیم مثبت شده انشالله ازمایشم هم مثبت بشه. اره سینه درد و درد پریودی دارم که ازش میترسم. ...

مبارکه 🤩روز چندم بیبی زدی؟

پله رو هم رعایت کردی؟ پیاده روی چی؟

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون بیهوشی براجنین ضررنداره؟بعدانتقالتون مثبت شد؟ یعنی میتونیم بگیم ازکمرسرکنن؟

برای تخمک کشی بیهوش میکنن برای انتقال هیچی . نه بی حسی نه بیهوشی . اصلا نترس اصلا درد نداره

حموم هم دکترم گفت سرپایی و سریع با آب ولرم روز سوم انتقال

۱۰ اردیبهشت انتقال جنین❤ انجام دادم . ۲۵ اردیبهشت آزمایش بتا دارم. لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستین . ❤
دوستان من الان پریود شدم یعنی از لکه بینی به خون تازه تغییر کرده ولی هنوز باز باز نشده ولی قطعا تا ش ...

امروز اگه کامل شروع بشه روز اوله . یکشنه که روز سوم هست برو پیش دکتر روز سوم هم مشکلی نداره و دارو ها رو هم از روز سوم شروع میکنن

اگه مرکزی که میری فردا باز هست فردا برو نشد همون یکشنبه برو

سلام دوستانم

یه سوال دارم ممنون میشم کسی میدونه و تجربشو داره جوابمو بده

من از چهارشنبه لتروزول استفاده میکنم دوتا روزی،برای انتقال،اینقدر حالم بد میشه،حالت تهوع،کم حالی زیاد،حس گریه،دقیقا دو روز هست این حسها رو دارم و روز ۴ پریودیمه،کسی بوده لتروزول براش این عوارضها رو داشته باشه؟

سلام دوستان

من 12 انتقالم هستم بی بی زدم منفی شد، حالت تهوع سردرد و علائم دیگه ایی دارم که احتمال میدم حالا ک بی بی منفی شده از داروها باشه جای تزريق پرژسترون ها هم سفت شده و کمی خارش داره به من گفتن درصورتی که آز منفی شد داروهام رو قطع کنم،،، اطرافم کسی نیست ازش بپرسم و بخاطر تعطیلی ها هم مراکز نیستن میخوام بدونم اطلاع دارید باید داروهامو ادامه بدم یا میتونم تو این شرایط داروها رو قطع کنم؟

خدایا به امید تو....
سلام دوستان من 12 انتقالم هستم بی بی زدم منفی شد، حالت تهوع سردرد و علائم دیگه ایی دارم که احتمال م ...

تا زمانی که ازمایش خون ندادید داروها نباید قطع بشه

به بی بی نمیشه اعتماد ۱۰۰کرد

همینجا دوستی یود که فکر کنم روز ۱۱بی بی چکش منفی شد ولی وقتی روز ۱۴ازمایش خون داد مثبت شد

پس داروهاتو فعلا استفاده کن