2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
من امروز انتقال انجام دادم توی دستورالعمل بعد از عمل نوشته شیاف اکتوژست(پروژسترون) داخل رحم روزی ۲ ت ...

اشکالی نداره عزیزم استرس نگیر . من از هر دو روش استفاده کردم. دوستانی ک قبلا مثبت شدن هم بعضیا واژینال و بعضیا مقعدی استفاده کرده بودن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بلاخره شما زودتر شروع کردین تجربتون بیشتر از منه. ممنون میشم راهنماییم کنین که به نظرت کدوم دکتر برم ...

عزیزم من دوجلسه پیشش رفتم خودش سونو می‌کنه ولی دارو و شرح حال را دوتا ماما داره که میگیرن البته بعد میری صندلی نزدیک  دکتر باید سوالات را سریع بپرسی جواب میده ولی خوب خیلی تند و سریع و کوتاه جواب میده 

من دکتری که تنها ویزیت کنه و وقت بگذارم سراغ ندارم 

بهشتی را شنیدم ولی نرفتم مشتاق رفتم خیلی شلوغ بود ولی چه بهشتی چون‌مشتاق مطب دکتر برو که فقط پانکچر وانتقالت اونجا باشه و سونو ویزیت مطب باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خودمم تصمیم دارم برم مطب و کارای انتقالو فقط مرکز انجام بدم. فقط موندم مطب کدوم دکترا برم دکتر ...

من بهشتی نرفتم ولی یکی بچه ها که هم مشتاق و هم بهشتی رفته بود می‌گفت برخورد پرسنل بهشتی و رسیدگیشون خیییلی بهتر از مشتاق بوده.

دوستان من الان پریود شدم یعنی از لکه بینی به خون تازه تغییر کرده ولی هنوز باز باز نشده ولی قطعا تا شب باز میشه 

حالا امروز روز اول یا دوم؟ 

دکترم صبح یکشنبه مطب هست آیا یکشنبه دیره 

وفردا باید برم مرکز سونو ودارو‌بگیرم یا پسفردا صبح‌هم میشه؟

یعنی شمابدون بی حسی وبیهوشی انتقال دادین؟ چی حس کردین؟

عزیزم بیشتر سوزش داره من چون مثانه ام خیلی پر بود خانم دکترم قربونش تا اومد نشست اون دستگاهشو فرو کرد یه سوزشی پیچید توی وجودم مثانه هم خیلی پر بود دیگه اذیت شدم بدبختیش اینه که دکتر من تا وقتی بعد از انتقال میری برای استراحت اون دستگاهو درنمیاره وقتی مرخص میکنن اونجا تازه درآوردن

اشکالی نداره عزیزم استرس نگیر . من از هر دو روش استفاده کردم. دوستانی ک قبلا مثبت شدن هم بعضیا واژین ...

عزیزم من دو سه روزه خیلی خارش و سوزش برام ایجاد شده بنظرتون از شیافاست چون واژنی میذارم