2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048419 بازدید | 684655 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم حساب میشه روز انتقال هم

خب من ۲۹ دی انتقال دادم ۱۲ بهمن که میشه روز ۱۴ام انتقالم آزمایش دادم بتا ۴۴۵.۹ بود ،آزمایش دومم رو کی باید بدم؟؟امروز که جمعه هستش فردا هم که تعطیله چی کار کنم؟

خب من ۲۹ دی انتقال دادم ۱۲ بهمن که میشه روز ۱۴ام انتقالم آزمایش دادم بتا ۴۴۵.۹ بود ،آزمایش دومم رو ک ...

عزیزم مگه تحت نظر دکتر نیستید؟ دکتر میگه بهتون

من تازه یکشنبه باید آزمایش بدم

عزیزم مگه تحت نظر دکتر نیستید؟ دکتر میگه بهتون من تازه یکشنبه باید آزمایش بدم

کلینیک به من گفت ۱۳ام آزمایش بدم ،که من ۱۲ام دادم،دیروز زنگ زدم منشی گفت بتا رو اس ام اس کن برای دکتر میفرستم گفتم داروهامو ادامه بدم گفت میگم به دکتر دیگه جواب نداده تا الان امروز هم که جمعه هستش ،نه دکتر هست نه کلینیک جواب میدن

دوستان سلام  من امروز روز اول پریودیمه میخوام ال دی بخورم که ماه بعد زودتر پریود شم برم سیکل پ ...

از روز سوم شروع کن اگه میخوای زودتر پریود بشی روز ۵ هم شروع میکنن ولی من خودم روز سه به بعد میخورم چون این ماه خواستم زودتر پریود بشم

کلینیک به من گفت ۱۳ام آزمایش بدم ،که من ۱۲ام دادم،دیروز زنگ زدم منشی گفت بتا رو اس ام اس کن برای دکت ...

عزیزم داروهاتو باید ادامه بدی توی برگه دستورالعمل استفاده از داروهاکه مطب به من دادن نوشتن درصورت مثبت بودن آزمایش فولیک اسیو و استرادیول و شیاف و آمپول دور نافی تهیه بشه ادامه داده بشه

عزیزم داروهاتو باید ادامه بدی توی برگه دستورالعمل استفاده از داروهاکه مطب به من دادن نوشتن درصورت مث ...

اره ادامه میدم بچه ها هم گفتن ادامه بده،فقط الان آزمایشم رو موندم چی کار کنم ،اشکال نداره یکشنبه آزمایش میدم دیر میشه اشکال نداره؟؟ آخه خورده به دو روز تعطیلی دیگه 

اره ادامه میدم بچه ها هم گفتن ادامه بده،فقط الان آزمایشم رو موندم چی کار کنم ،اشکال نداره یکشنبه آزم ...

فک نمیکنم مشکلی داشته باشه اون فقط جهت اطلاع از عدد بتا و بارداری هست دیگه باید ان شاالله برای صدای قلبش بری