2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظور دوستمون اینه مثلا شما الان جنین پسر میخوای ولی بعد انتقال مثبت و سونوگرافی متوجه میشی جن ...

این توآی یو آی ممکنه

من تایپیکشو دیدم

خانمه می گفت اگه طبیعی باردارمیشدم شاید یه قلومیشد دختر چون یه دخترداشت

آی یوای کرده بودبهش گفته بودن باهمینم احتمال زیادپسره

دوقلو دخترشده بود

خدایابه امیدخودت🌺
بله عزیزم امضا میگیرن خوب شکایت نداره چون اصلا دسته مرکز نیست شانسیه شاید جنس مورد نظر توش نباشه

این تعهد که که گرفتن خب مظخصه دست مرکز نبست من فکر کردم حالتی رو میگن که باردار بشی اما جنس مورد نظر نباشه یعنی جنین شناس اشتباه کنه

اوکی ممنون توچه مرحله ای هستید؟انتقال دادین؟

من چند سال پیش مام بودم الان دیگه اونجا نمیرم من راستش از مام راضی نبودم اصلا چون دکتر نصر به مشکل ایمنی انعقادی و هورمونی اصلا اعتقاد نداشت یه ازمایش نداد فقط انتقال میداد 

این توآی یو آی ممکنه من تایپیکشو دیدم خانمه می گفت اگه طبیعی باردارمیشدم شاید یه قلومیشد دختر چ ...

تو ای یو آی که احتمالش خیلی خیلی بیشتره از یک درصد ولی تو ای وی اف فقط یک درصد احتمال خطا به دلایل خطای ازمایشگاهی و دستگاهی ممکنه وجود داشته باشه

این توآی یو آی ممکنه من تایپیکشو دیدم خانمه می گفت اگه طبیعی باردارمیشدم شاید یه قلومیشد دختر چ ...

نه خانمه ای وی اف کرده بود نه ای یو ای 

تاپیکش مال تقریبا شش ماه قبل بود اوایل بارداریم من خوندمش

نه عزیزم برا من و همسرم جنسیت مهم نبود همینکه سالم باشه  و خدا بده دختر و پسر فرق نداشت ما کلا ...

خدابرات نگهشون داره

پس تجربتون زیاده

من هیچ تجربه ای ندارم 

اینجاهمش دنبال جواب سوالامم

یه دختردارم خیلی فاصله انداختم برای دومی

یکسال طبیعی اقدام کردم نشد

کیفیت تخمکام کم شده بودویه تحمک کشی که پوچ شد برای تعیین جنسیت

بعدی طبیعی اقدام کردم مجدد باداروکه قلبش تشکیل نشد

۶ماه باخودم کلنجاررفتم وبعدراضی شدم به اهدایی وهمسرموراضی کردم

فقط بابت اینکه بچم تواین مملکت تک وتنهاست چون یکم آرومه دوست داشتم خواهروبرادرداشته باشه

الان فقط دوست دارم نکاتی روبدونم که قبل انتقال چیکارکنم کمرم سفت بشه؟رحمم گرم بشه؟ودرکل قبل وبعدچه کنم انتقالم مثبت بشه

چون کارمندم باسختی دارم پول جمع می کنم

واوایل بارداری یه ۱۰روزمرخصی میگیرم بعدبایدبرم سرکار

خدایابه امیدخودت🌺
نه عزیزم برا من و همسرم جنسیت مهم نبود همینکه سالم باشه  و خدا بده دختر و پسر فرق نداشت ما کلا ...

خدابراتون حفظشون کنه هم دخترتونو هم تودلیتونو🌺🌺🌺🙏

خدایابه امیدخودت🌺
یعنی چی؟😥 میشه توضیح بدین

من اون موقع نصر هنوز ایران بود پیش دکتر نصر میرفتم سه بار انتقال که منفی شد با اینکه هر دفعه جنین بلاست عالی میزاشت من هی به دکتر نصر میگفتم دکتر ازمایش ایمنی و انعقادی نیاز نیست بدم شاید مشکل دارم میگفت نه مگه همه طبیعی باردار میشن قبلش میرن ازمایش میدن منم دیگه اونجا نرفتم وقتی رفتم پیش دکتر رزاقی که کلی ازمایش کامل نوشت تازه فهمیدیم من مشکل هورمونی دارم رفتم غدد mri داد ادنوم هیپوفیز داشتم که با مصرف استرادیول پرولاکتینم به شدت بالا میرفته و نمیزاشته جنین لانه گزینی کنه یعنی شاید با یه ازمایش ساده من انقد جنین از دست نداده بودم الان دیگه نمیدونم روندشون چطوریه شاید الان همه چی بررسی میکنن من الان پیش دکتر فروتن میرم 

بله عزیزم امضا میگیرن خوب شکایت نداره چون اصلا دسته مرکز نیست شانسیه شاید جنس مورد نظر توش نباشه

نه عزیزم‌منظورمو متوجه نشدی

منظورم اینه‌که اگه انتقال بدن و اشتباه شه و اون جنس مورد نظر نشه و برعکس شه

که کلینیک‌گفت این اتفاق بارها افتاده ماامضا میگیریم ازتون