2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
 شنیدم که بهشتی از هر لحاظ بهتره و‌چون دولتی قیمتاش مناسبه ودکتر نقشینه را هم خیلی تعریفش را شن ...

واقعا خوبه؟؟ یعنی مشتاق که خصوصیه کارشون بهتر نیست؟؟نتیجه دهیش بالاتر نیست؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان داروهای سیکل پانکچر از روز دوم یا سوم پریود تزریق میشه؟ آیا میشه بجای روز دوم صبح روزسوم برا ...

روز دوم یا سوم پریود برای سونو و گرفتن دارو باید برید دکتر 

دوم و سومش فرق نمیکنه 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
آره ظاهراً تا امشب پریود میشم  نمیدونم اگه شب پریود بشم امروز روز اوله یا فردا؟

اگر امشب پریود بشید امروز روز اولتون حساب میشه 

مرکز ناباروری که من میرم اینجوری حساب میکنه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من فعلا درحال لکه بینی امیدوارم شنبه یا یکشنبه پریود بازبشه که دکترم باشه داروخانه ای هم که گونال دا ...

بله بسپر بخدا؛ گونال نبود سینال هم بد نیست من برای ای یو ای سینال استفاده کردم کلی تخمک سایز خوب داشتم اینبارم به گونال اصرار نمیکنم دکترم میگه بخاطر تحریم شرایط نگهداری  شون معلوم نیست چطور باشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
 شنیدم که بهشتی از هر لحاظ بهتره و‌چون دولتی قیمتاش مناسبه ودکتر نقشینه را هم خیلی تعریفش را شن ...

اتفاقا این ندیدن و نشناختنم واسه من از الان معضل شده که تو این مراکز کسی نبینتمون و صفحه پشتمون نذارن😓

آره ظاهراً تا امشب پریود میشم  نمیدونم اگه شب پریود بشم امروز روز اوله یا فردا؟

قیقا منم همین مشکلو دارم دل درد بدی دارم صبح زنگ زدم مرکز گفت اگه ساعت ۶ به بعد پریود بشید فردا روز اول حساب میشه که یک شنبه باید امپولارو شروه کنیم 

تا حالاهم از روز سوم شروع نکردم احساس میکنم دیره نمی دونم دیگه

این تعطیلیا این وسط کارای ما رو خراب میکنه