2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رفتم سونو اندومترم شد ۴/۷بازم هنوز کمه ولی دکتر نظرش بر کنسل بودن سیکل نیست میگه نگاه کردم تو پرو ...

عزیزم حتما صبر کن تا یکشنبه من روز چهارده سیکل اندومتر بالا میره الان که داروی خاصی نداری ادامه بده انشالله جواب بگیری

بله امپول و شیاف و انوکسا و استرادیول و فر تیل سی ام و گلایوانس و d3 و فولیک اسید و آسپرین

عزیزم خیلی خیلی مبارک باشه 

بعد از مثبت شدن ازمایش فرتیل سی ام باید قطع بشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
پروانه جون و بقیه دوستان که اطلاع دارین لطفا راهنمایییی داروهای پانکچر از شب دوم یا سوم پریود زده می ...

عزیزم منم مشتاق میرم 

از روز دوم واسم استرادیول شروع شد 

دفعه قبل از روز سوم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانوما اینجا کیا تعیین جنسیت هستن؟؟میشه یه جمع بندی کنید ببینیم‌چند‌نفرین ممنون  ...

گلم من و خانوم گل و پروانه جان ؛ هر سه هستیم قبل عید به امید خدا پانکچر داریم 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای 
من فعلا درحال لکه بینی امیدوارم شنبه یا یکشنبه پریود بازبشه که دکترم باشه داروخانه ای هم که گونال دا ...

بله بسپر بخدا؛ گونال نبود سینال هم بد نیست من برای ای یو ای سینال استفاده کردم کلی تخمک سایز خوب داشتم اینبارم به گونال اصرار نمیکنم دکترم میگه بخاطر تحریم شرایط نگهداری  شون معلوم نیست چطور باشه 

شکوفه هستم مامان دوتا خوشگل خانوم ☔☔از شهر باران های نقره ای