2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
عزیزم من امروز هفت انتقالم الان بی بی زدم یه هاله ی خیلی کمرنگ افتاد دارم سکته میکنم خیلی کمرنگه الب ...

بله عزیزم برایه شمام مثبته دختر از روزهفت چه انتظاری داری مبارکت باشه شما کجا انجام دادید

مبارک باشه گلم به سلامتی بغلش کنی عزیزم. خدا کنه منم مثبت باشم چون هر چی خشک تر میشه احساس میک ...

اصلا بهش فکر نکن وقتی به این زودی بیبی زدی باید جنبه هم داشته باشی فردا اول صبح باز انجام بده انشالله پررنگترم میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوما اینجا کیا تعیین جنسیت هستن؟؟میشه یه جمع بندی کنید ببینیم‌چند‌نفرین ممنون  ...

عزیزم منم با تالشی با خانم گل تا الان سه نفریم  اگه شمام بیاید میشیم ۴ و هرسه ی ما هم به تمید خدا قبل عید وارد سیکل میشیم

سلام به همگی.خانوما یه سوال مهم دارم لطفا هر کی می دونه بگه.تا چند بار میشه پانکچر کرد ؟ایا روی ذخیر ...

والله من برایه بار ۴ دارم میرم تو سیکل محدودیتی برام نزاشت دکتر زخیرمم من دیگه از نندادم ولی دکتر گفت خوبه

عزیزم منم با تالشی با خانم گل تا الان سه نفریم  اگه شمام بیاید میشیم ۴ و هرسه ی ما هم به تمید خ ...

پروانه جون و بقیه دوستان که اطلاع دارین لطفا راهنمایییی داروهای پانکچر از شب دوم یا سوم پریود زده میشه ومن مثلاً اگه فردا پریود بشم میتونم صبح یکشنبه برم برای سونو و گرفتن دارو ؟

دکترم صبح یکشنبه مطبه 

اگه امشب پریود بشم روز اول از امروزه یا فردا؟ 

من لکه بینی زیادتر شده احتمالا امشب پریود بشم 

دلم میخواست یکشنبه برم مطب که ببینم میشه گونال تجویز کنه؟