2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
مرسی عزیزم جواب دادی. من با شروع هر درد نگران میشم تموم میشه میگم چرا تموم شد نکنه مشکلیه. ارزو می ...

شادی جون شما برای تخمک‌اهدایی که گرفته بودین چقدر هزینه اش شده بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فک‌نمیکنم‌دوقلویی اتفاق بیفته چون جنین کامل و چند روزه شده. دوقلوهای همسان تخمک قبل لقاح دوتا ...

دو قلو های همسان از یه تخمک‌ و یه اسپرم هستن 

یکی از بچه ها بود قبلا اینجا جنینش تقسیم سلولی کرد دو قلوی همسان شد 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم من تا فردا صبح نزنم و یکم هاله ش پر رنگتر نشه نمیتونم باور کنم برام دعا کنید😘❤️

عزیزم من روز شش که زدم اول داشتم مینداختم دور بعد دیدم یه چیز خیییلییی کمرنگ که فقط تو نور به چشم میومد پیداست البته یکساعت قبلش دسشویی رفته بودم...و تازه روز شش بود

کمرنگ پررنگ مهم نیست مهم زمان دوخط شدنه انشالله مبارک

بچه ها من یه چیزی قبلا گفتم الان بازم میگم چون هم اینجا ازم می پرسید هم تو خصوصی .گفتم باز جهت یاداوری بگم

همتون می دونید که با من با تخمک اهدایی باردار شدم.

قبلش ۴ تا سقط ویه ای وی اف تو ۴ سال داشتم+اتفاقای خارج از بارداری که خیلی مهم وسخت بود.

یکسال پیش که همسرم گفت دوباره اقدام کنیم گفتم دیگه نمی تونم در توانم نبست چقدر گریه کردم تا همسرم راضی شد یکسال بهم زمان بده.اون موقعه دوماه از سقط اخرم وداستای دیگه ای که داشتم گذشته بود.

شادی صدام کنید
بچه ها من یه چیزی قبلا گفتم الان بازم میگم چون هم اینجا ازم می پرسید هم تو خصوصی .گفتم باز جهت یاداو ...

سر اتفاقایی که پشت سر گذاشتم کارای مربوط به انتقال همسرم انجام داد.هزینه انتقال،شرایط اهدا کننده،شباهت انتقال کننده،روزی که اهدا کننده رفته پانچر شده ،اینکه متاهل بوده یا مطلقه،کارای اداری اش ،اینکه مرکز چه کارایی انجام داده ،

وهمه همه این سوال ها من جواب هیچ کدومش نمی دونم.

فقط تعداد تخمک وجنین وسن اهدا کننده می دونم اونم تو کارت جنین نوشته شده.

ولی در مورد داروهام مراقبت ها وسونو سوالی باشه جوتبش بدونم در خدمتتون هستم.

شادی صدام کنید