2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
مبارکتتتتتتت باشه عزیزم قند تو دلم آب شد ساعت ۴صبح😍😍😍😍😍❤️❤️صحیح سالم بغلش کنی عشقم انتقال چندمی ...

الهی عزیزززم😍😍😍❤❤❤ممنونم ،انتقال اول گریدشون aو ab بود فکر‌کنم بعدا از کارتم براتون عکس میفرستم عزیزم😘😘😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززیزم خدااارو شکر مثثبت شدم😍😍😍❤❤❤❤،صبح بی بی زدم مثبت بود🤩🤩 بعد رفتم ازمایش دادم‌گفتن مثبته😍 ...

مبارکت باشه عزیزم، 

امیدوارم به سلامتی این 9ماه رو بگذرونی، 

منم روز 9هستم دعا کنید مثبت باشم. 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلاااااام دوستان عزیززززم من امروز بی بی چک گذاشتم مثثثبت شد 🤩🤩رفت ...

مبارکهههه.خدا رو شکر مثبتا دارن زیاد میشن. 

ان شاء الله بسلامتی و خوبی این دوران رو پشت سر بزاری. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

بچه ها میگم TSH.۳/۵ باشه زیاده؟؟من الان برگه آزمایش قبل عملمو دیدم.ولی نرمالش زده تا۵ 

بعد برای تخمک کشی مشکلی نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پانیذجان کجایی خبری ازت نیست خوبی؟

سلام به شما و همه دوستان 

الحمدالله 

ببخشید من بدلیل یک سری مسائل نمیتونستم دیگه وارد بشم، 

و صلاح بود برای مدتی وارد نشم، اما بعضی وقتها میامدم تو تاپیک و جویای احوال میشوم. 

اما صلاح بود برای مدتی وارد نشم، حتی دلیلش رو هم الان نمیتونم بگم.

برای منفی ها مثل فردایی روشن و ... واقعا ناراحت میشدم😔😔😔😔😔 و دعا میکردم و برای مثبتی ها هم خیلی خوشحال. 😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕

نازدخت جان وقتی پیام بارداری شما رو دیدم هم خیلی خوشحال شدم ،💞💞💞💞💞💞💞

ان شاءالله تمامی مثبت ها ، بارداری خوش و سلامتی داشته باشند و بسلامتی زایمان کنند و با دیدن نی نی هاتون تمام دردها و خستگی ها فراموش بشه.

و ان شاءالله بزودی روزی همه دوستان منفی هم نی نی های سالم و صالح و خوشگل و ... باشه.

ببخشید من واقعا نمیتونستم و بنا بدلیلی نمیدم حتی خبری از خودم بدم. اگر نگرانتون کردم ببخشید.

خبرهای خوب از سمت من:

قلب نی نی منم الحمدالله میزنه، و هفته آینده وقت سونو nt دارم. ان شاءالله همه چی عالی باشه..

همسرم هم بتازگی کاری پیدا کرده، خداروشکر میکنم، ان شاالله برامون پردرآمد باشه، بیمه ها رو هم دیگه خودمون باید واریز کنیم چون کارش آزاد هست و معلوم نیست تا کی هست. 

واقعا دلتنگ میشدم و دوست داشتم گاهی پیام بدم اما بنا بدلیلی و صلاح زندگیم نباید وارد میشدم.

یک اشتباهی که کردم برای ساخت تاپیک اسم انتخابی لو داد منو. 

ما به خانواده ها اطلاع دادیم که باردارم. 

ان شاءالله حاجت های دلتون در این ماه برآورده به خیر بشه، الهی آمین یا رب العالمین. 

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلاااااام دوستان عزیززززم من امروز بی بی چک گذاشتم مثثثبت شد 🤩🤩رفت ...

مبارک چ خبر خوبی بود عزیزم برای من و یکی از دوستان هم دعا کن مرسی 

ایشالله ک نینی صحیح و سالم دنیا بیاد...😍😍😍😍💐💐💐🥳🥳🥳🥳🥳

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
@نیاز6173سلام عزیزم .ختم سوره ی مریم به نیت این عزیزه انشالله حاجت روا بشه

مرسی عزیزم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بنظرم با دکترت صحبت کن بهت زمان بده سیکل نچرال یعنی بزاری خودش به صورت طبیعی رشد کنه و ازاد بشه حالا ...

من رفتم سونو اندومترم شد ۴/۷بازم هنوز کمه ولی دکتر نظرش بر کنسل بودن سیکل نیست میگه نگاه کردم تو پروندت همیشه از ۱۲سیکل به بعد اندومترت رشد کرده میگه به نظرم یکشنبه باز بیا سونو میگه ریسک نکن شاید بالا رفت نمیدونم چیکارکنم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
بله دوتا کامپکت گفتن انتقال دادن

بسلامتی عزیزم انشاالله که بگیره واست شما هم خیلی سختی کشیدین 

تا دو سه روز سوپ پای مرغ و قلم با ورمیشل بخور اب نارگیل و نارگیل بخور 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود