2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048397 بازدید | 684653 پست
@alaae     سلام عزیز دلم خوبی؟ چه خبرا؟ پریود شدی بالاخره؟ به سلامتی رفتی توی سیکل ان ...

سلام سحر جونم. نه هنوز. این پریود این دفعه سر لج داره با من😬. اصلاااا ن دل دردی ن چیزی. 

امروز ۱۰ روز رو رد شد ک داروهارو قطع کردم. عصر زنگ میزنم ببینم چی میگن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان عزیزم لطفا هر کس میتونه ازمایش منو تفسیر کنه ممنونم

بچه ها کسی از ازمایشهای من سر در نیاورد لطفا کسی که بلده یه نگا بندازه بهش یک شنبه قراره دکتر ببینه تا اون موقع طاقت ندارم

میدونم چی میگی، این استرسها داغونمون کرده. ولی دلشوره نداشته باش چون به نینی کوچولو استرس وارد میشه ...

اره واقعا کی بشه دنیا بیان و خیالمون راحت بش

ممنونم از آرامشی که منتقل کردی،چندبرابرش بهت برگرده😍

انشالله دختر گفت سالم و به موقع دنیا بیاد عزیزم❤️❤️

نگران نباش یالا میره برای من هم زمانی که لتروزل خوردم همین جوری بود دق داد منو تا بالا بره لوبیا س ...

عزیزم من هیچوقت سابقه نداشتم اینجوری من عادی هم خودم ضخامتم ۷بوده با استرادیول ۸بودم نمیدونم الان چه مرگمه اینجوریم 😭امیدوارم کردی عزیزم🥲

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ال دی تموم شد بعد خونریزی دیدی؟ همینکه میگین کم بوده اخه من یدونش مونده ک همچین چیزی دیدم

والا منکه از روز سیزده سیکل که ال دی میخوردم لکه بینی داشتم وقتی قرص تموم شد چهار روز بعدش خون روشن که داشتم روز اول حساب کردم ولی خیلی خونریزیم کم بود کلا چهار روز طول کشید

@سرووصنوبر سلام عزیزم ختم سوره ی مریم به نیت شماست انشالله حاجت روا بشی  نتونستم تگتگ کنم اا ...

سلام پروانه جان،خیلی ممنونم،هم از شما هم از تک تک همه بچه‌ها😘😘😘😘

انشاالله همه به خواسته دلشون برسند به حق امام جواد 🤲

الهی و ربی من لی غیرک 🍃