2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
سلام عزیزم دختر اولی من یکسالگی دندون درآورد اصلا هم جنس دندوناش خوب نبود و فوری خراب شد پیش دبستان ...

سلام عزیزم من نشنیدم چهاردستو پا به هوش ربط داشته باشه اتفاقا اصلا ربطی به تکامل بچه دکتر میگه نداره . درمورد دندون دکترا میگن و بی ربط نی منتها درکنارش صدرصد مراقبت میخواد نه اینکه مراقبت نباشه و بگیم چون دیر دراورده دندوناش خوبه این حرف دکترا که میگن هرچه دیرتر دربیارن بهتره من مقالشم خوندم گلم.

خدا حفظ کنه دهترتونو

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بدون گوشی و اینترنت حوصله ات سر نمیره؟ وقتت رو چطور پر میکنی؟

بهاره جان شاغلم و روزهایی هم که خونه ام سعی میکنم تی وی ببینم و کتاب خون قهاری ام البته ، حتی لپ تاپ هم سعی میکنم استفاده نکنم. تجربه خوبی ندارم در اینباره . البته نه که استفاده نکنم، خیلی کم ، تلفن بی سیم خریدم واسه خونه ، و موبایل اکثرا رو پروازه .

خداروشکر خوشحالم این مرحله هم به سلامت پشت سر گذاشتی. انشاا...این ۴ ماه باقی مونده هم به خوشی وسلا ...

فدات گلم هنوز خیلی مونده کو تا ۱۴تیر

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
@miragg سلام عزیزم امشب به نیت حاجت شما ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم و به امام زمان هدیه کردم.  ...

سلام عزیزم ممنون فدات شم بله زایمان کردم ان شاالله قسمت تک تک بچه ها 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
به به، به سلامتی عزیزم 😍😍قدمشون مباااارک بااشه🥳🥳 عزیزم من روز ۱۳ام انتقالم هستش ولی هنوز لک لان ...

سلام عزیزم مرسی ان شاالله قسمت خودت بله من لک دیذم هم خیلی از بچه ها هم ندیدن پس نمیشه گفت حتمیه 

کی آزمایش داری ب سلامتی 

به سلامتی شما دو قلو دارید؟ بارداریش ترسناک نیست؟ آمپول آنوکسا و پروژسترون رو تا آخر زدید؟

مرسی عزیزم بارداری ترسناک ک نه ولی خوب خیلی سخته استراحت و.... من انوکسا نداشتم ولی پروژسترون هم تبذیل شد ب پرولوتو‌ن هفتگی میزدم طولم کم شده بود ریسکش هم بیشتر

سلام عزیزم مرسی ان شاالله قسمت خودت بله من لک دیذم هم خیلی از بچه ها هم ندیدن پس نمیشه گفت حتمیه&nbs ...

اوکی عزیزم.۲۹ دی انتقال دادم و پنجشنبه باید آزمایش بدم ، اگه رز انتقال حساب باشه فردا روز ۱۴ ام هستش ،به نظرتون فردا بی بی چک بزنم جوابش درسته؟؟

مرسی عزیزم بارداری ترسناک ک نه ولی خوب خیلی سخته استراحت و.... من انوکسا نداشتم ولی پروژسترون هم تبذ ...

عزیزم من دو روزه آمپول پروژسترون میزنم جای تزریق خونریزی میکنه رقیق شده خونم بد نیست؟؟