2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048354 بازدید | 684651 پست
نوش جانت طوطیا جان من الان همش به پهلو دراز می کشم غذا روزی یه وعده یا دو روزی یه وعده می پزم ظرفها ...

سلام عزیزم ولا من دیگه مثل سابق همه کارامو خودم می کنم دست تنهام دوسه هفته خیلی اسنراحت کردم اما الان طرف غذا بیار ببر با خودمه امروز رفتم سنو انومالی همه چیز خداروشکر خوب بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام عزیزم من الان پیام شمارو دیدم منم ال دی خوردم و از روز ۱۸ سیکل سینافکت زدم امپول نباید قطع کنی ...

بازم بابت توضحیت ممنون قربونت برم

من شنبه خراش دادم خیلی کم همون یه شب لکه داشتم و تموم دو سه روز لکه و اینا نداشتم ولی صبح که بیدار شدم درد وحشتناکی داشتم و معذرت لکه شبیه خونابه  ولی امشب ال دی تموم میشه.

دکترم فردا هست دیگه تعطیلاته تا دوشنبه نیست چون قرار بود دوم سوم برم سونو    دیگه بهش زنگ زدم گفتم میفتم تعطیلات گفت فردا بیا   بحق حضرت علی همه حاجت روا شن و جواب بگیریم از این راه ...

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها یعنی این دردها به کیفیت ربط دارن؟اخه بقول شما منم از اون ۲۰تا شدن۴تا که انتقالم منفی شد.همش میگم ...

حتما این بار کیفیتشون بهتره شک نکن

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام عزیزم من الان پیام شمارو دیدم منم ال دی خوردم و از روز ۱۸ سیکل سینافکت زدم امپول نباید قطع کنی ...

ال دی تموم شد بعد خونریزی دیدی؟ همینکه میگین کم بوده

اخه من یدونش مونده ک همچین چیزی دیدم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
طوطیا جان و خانوم‌هایی باردار دیگه من قبلا هم اینجا گفتم  بویژه سه ماه اول لطفا لطفا لطفا ...

بدون گوشی و اینترنت حوصله ات سر نمیره؟ وقتت رو چطور پر میکنی؟

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم چون سایز فولیکولت هنوز کوچیکه اندومترت رشد نکرده باید پیاده روی کنی و داروهای تقویتی مصرف میکر ...

عزیزم من ۳ماهه هرروز پیاده روی میرم ۳ماهه دارم تقویتی میخورم اخه من عادی بدون دارو هم اینقد اندومترم پایین مثنیس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
روز ۹ سیکل هم زوده من روز دوازده سیکل میرفتم برای سونو

عزیزم بازم واس روز ۹. اندومترم ۴کمه خیلی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭