2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزم خوبی  گل دخترت خوبه خدا رو شکر  از این استرس ها راحت شدی خوشحالم واست واسه ما ...

قربونت خوبه گلم

ان شاالله بسلامتی نی نی تو بغل کنی گلم

استرس واسه ماماناس تا بارداری واسه اینکه سلامت دنیا بیاد دنیا اومد واسه صد تا چیز دیگه کلا استرس با مامانا رفیق شفیق☺

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
یعنی اینکه مثل روزای قبل قوی نیست و خیلی کم بوده اشکالی نداره؟

چند هفته ای؟

عزیزم من باردار که بودم دخترم یه روز قوی تکون میخورد دو روز ضعیف کلا این مدلی بود😊منم عادت داشتم ولی اون روزایی که باید سرحال میبود نبود حتما چیز شیرین میخوردم ببینم حرکت میکنه یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما رفتین دکتر ؟سونو شدین ؟

سلام عزیزم بله دو هفته دیگه باید برای سونو قلب برم که میخوام دیرتر برم ،  خداروشکر که شما استرست برطرف شد عزیزدلم ، کاش اصلا بعد از بتای دوم دیگه بتا نمیدادی چه لزومی داشت آخه ، ایشالله همه چیز برات ازین به بعد ساده و راحت باش همراه با سلامتی خودت و ژوژه ات ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

نمیدونم من که واسه انتقال و تخمک کشی رفتم فقط خانمها رو دیدم

یکی ازدوستان گفتن تومام انجام دادن یک روزدیگه همسرشون رفتن برای دادن نمونه

من نمیدونستم اینطوری هم میشه

خدایابه امیدخودت🌺

مامانیای دیروز،امروز وآینده😍

کسانی که سابقه آی وی اف مثبت دارن 

خواهش می کنم به سوالم پاسخ بدید

من درخواست تخمک اهدایی دادیم وباخودم کناراومدم اماباتوجه به این هزینه ها ممنون میشم سوالمو جواب بدید که کمک کنه ای وی افم مثبت بشه

ازروزچندم میتونم برم سرکار؟

ایا توکل بارداری اززمان انتقال تااخرمیشه رانندگی کرد؟

اگرمیشه رانندگی کرد ازچه زمانی؟

کارم نشستن پشت میزهست ولی ورودی ساختمان ۲۰تاپله داره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من بعدعید انتقال میدم.ازالان چه کارها وچه تغذیه ای بهترهست داشته باشم؟

هرکسی جواب بده براش یه آیه الکرسی به هرنیتی خواست میخونم⚘⚘⚘🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم خوبی  گل دخترت خوبه خدا رو شکر  از این استرس ها راحت شدی خوشحالم واست واسه ما ...

طوطیا جان و خانوم‌هایی باردار دیگه من قبلا هم اینجا گفتم  بویژه سه ماه اول لطفا لطفا لطفا کمتر از اینترنت استفاده کنید و سعی کنید روزی یکبار آن بشید و کم کم ترک‌ کنید بازی با گوشی را ، 

بویژه بالای ۳۵ سال. 

لطفاااااااا🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی برای جنین مضره. 

منم قاچاقی استفاده میکنم روزی پنج الی ده دقیقه . لطفا دخترای خوبی باشید و به حرفم گوش بدید 🥰🥰❤️❤️

بچه ها سیکلم طبیعی بود فقط لترزول داشتم امروز روز ۹بودم دوتا تخمک ۱۳داشتم اندومترم ۴بود و بسیار نازک ...

عزیزم چون سایز فولیکولت هنوز کوچیکه اندومترت رشد نکرده باید پیاده روی کنی و داروهای تقویتی مصرف میکردی انشالله تا پنجشنبه بالا میره 

نه عزیزم خوب بود دیگه هم خودم راحت شدم هم دخترم راحت می خوابید دکتر منم گفت تا یکسالگی وقت داره واس ...

ای جان بله چهار دست و پا ربطی به تکاملشون نداره و ممکنه یه بچه کلا نره و یهو راه بیفته. دختر من میره چهاردستو پا دایم باید حواسمون بهش باشه من چیزای دکوری هم جمع نکردم گفتم عادت کنه ولی شیش دنگ حواسم هست آسیب نبینه خود بچه خدای نکرده.دختر من کلمات نامفهوم زیاد میگه ولی مامان بابا 

دادا به به ددر نانای 

بای بای نی نی 

تاب تاب از اینجور کلمات خلاصه میگه.

ببوس روی ماه دختر نازتو خدا به تمام منتظرا ایشاللع از این نی نیا بده زوده زود

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ای جانم😍😍😍😍 الهی دامادش کنی عزیزم دختر من از ۴ ماهگی اعتصاب کرده اوایل تو خواب میخورد از ۶ ماه ...

سلامت باشی مهربون😘😘

آخی، یعنی 30 سی سی هم نمی خوره؟ اینجوری که ضعیف میشه

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ای جانم خدا حفظش کنه من دختر دارم عزیزم. نه من همین دو روز پیش از طوطیا جون پرسیدم گفت بارداره من خی ...

انشاءالله عزیزم💝🙏 چه دعای خوبی😍

خدا دختر گلتو حفظ کنه عزیزم، چند ماهشه به سلامتی؟ 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
من تا دهم سیکلم امپول سینافکت ادامه داشت فقط دوزش از ۵۰ به ۲۵ کاهش پیدا کرد تا دکتر نرفتی نباید قطع ...

ممنون گلم

کار این امپول دقیقا چیه؟

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!