2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048402 بازدید | 684655 پست
اا سه ماهگی خوبه ولی زود نبود؟ دکتر بمن گفته بود از شش ماهگی به بعد قطع کن به خاطر دندون چون درمیارن ...

سلام عزیزم

دختر اولی من یکسالگی دندون درآورد اصلا هم جنس دندوناش خوب نبود و فوری خراب شد پیش دبستانی کامل بذاش درست کردیم

چاردست و پا هم نرفت و پانزده ماهگی راه رفت اصلا هم به هوش بچه ربط نداره به تحرک و ریسک پذیری ربط داره الان همین دختر من مدرسه تیزهوشان درس میخونه اما همچنان محتاط

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه میگن قبل از هفته ۲۸ حساسیت لازم نیست درسته؟

ببین من بچه ام تو ۸ماه بودم تکوناشو فهمیدم پسرم حرکت میکرد ولی در حدی نبود که من متوجه بشم فقط تو سونو میدیدم ماه اخر که همش میرفتم بیمارستان از دستش دق کرده بودم اینقدر که حرص خوردم. الان یکسالشه یه ثانیه نمیشینه غذاشم باید تو حرکت بخوره اصلا نگران نباش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
ببخشی یه سوال یادم رفت دکتر بپرسم گفت از ۲۱ پریود سینافکت ۵۰ درجه بزن همینکه پریودشدم قط کنم امپول ز ...

سلام عزیزم من الان پیام شمارو دیدم منم ال دی خوردم و از روز ۱۸ سیکل سینافکت زدم امپول نباید قطع کنی تا بری دکتر فقط اینو بدون که پریودیت بخاطر امپول خیلی کمه من که یه کم از لکه بینی بیشتر بود که دکتر گفت همین روز اولته چون امپول زدی خونریری نداری 

گفتم تجربه امو بهت بگم چون برای خودم خیلی استرس داشتم که چرا خونریزی ندارم

فکر کنم گفتن پریود شدی امپول قط کن چون بخاطر خراش حالم بد بود خوب متوجه نشدم کاش هر میدونه راهنمایی ...

من تا دهم سیکلم امپول سینافکت ادامه داشت فقط دوزش از ۵۰ به ۲۵ کاهش پیدا کرد تا دکتر نرفتی نباید قطع کنی

بچه ها سیکلم طبیعی بود فقط لترزول داشتم امروز روز ۹بودم دوتا تخمک ۱۳داشتم اندومترم ۴بود و بسیار نازک😭گفت پنج شنبه بیا اگه تغییر نکرد سیکلت کنسله😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
تا چند هفته پیش خوب بود و روزها هم متوجه میشدم. یه بار سه روز هر چی دقت میکردم حرکت نداشت و فقط شبها ...

من دو سه روز بود حس کردم حرکاتش کمتر شده از قبل 

دیگه امروز برا خیال راحتی خودم رفتم یه nst دادم خدارپشکر خوب بود مشکلی نداشت 

برو nst بده حداقلش اینه خیالت راحت میشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
دوستان حرکت جنین تو هفته ۲۲ مداومه؟هر روز خیلی واضح و زیاد حسش می‌کردم،اما دو روزه خیلی ضعیف شده چند ...

نه عزیزم 

برا من یکی دو روز میشد آروم و بی حرکت یا حداقل من حس نمیکردم بعدش دوباره شروع میکرد 

الانم همینطوره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..