2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست
اا سه ماهگی خوبه ولی زود نبود؟ دکتر بمن گفته بود از شش ماهگی به بعد قطع کن به خاطر دندون چون درمیارن ...

نه عزیزم خوب بود دیگه هم خودم راحت شدم هم دخترم راحت می خوابید

دکتر منم گفت تا یکسالگی وقت داره واسه دندون

فک کنم به بهتری دندون ربطی داشته باشه عزیزم هر چی دیرتر دربیاره وقت مدرسه دیرتر میفته

آره غذا خوردنش بد نیست اصلا از شیر بدش میاد شیر پاستوریزه دادم بازم نخورد ولی غذا بهتر دوس داره

ای جانم 😍😍😍

حرف زیاد نه ماما  بابا  دد  نم نم  با یسری کلمات نامفهوم دیگه 

دختر من فقط قل میخوره چهاردست و پا نمیره و میگه فقط ایستاده نگهم دار کمر درد شدم از دستش😂😂یکسره باید دستاشو بگیرم راه بره

منم بخاطر چهاردست و پا نرفتنش نگران بودم دکتر گفت چون یه ماه زود بدنیا اومده ممکنه یه خورده دیر چهاردست و پا بره ممکن هم هست اصلا نره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه میگن قبل از هفته ۲۸ حساسیت لازم نیست درسته؟

بله عزیزم رو حرکت جنین منظورته؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دوستان حرکت جنین تو هفته ۲۲ مداومه؟هر روز خیلی واضح و زیاد حسش می‌کردم،اما دو روزه خیلی ضعیف شده چند ...

سنجاقک جون دکترم بهم گفت، توی این هفته ها اولا منظم نیست، دوما یه روز ممکنه شدید یه روز کمتر باشه. از ماما پرسیدم گفته بود روزهایی که کمتره جنین توی فاز نمو هست‌. البته حرف ماما رو به دکتر گفتم. گفت ما اینطوری نمیگیم. ولی در کل منظم نیست، شدتش یکی نیست، چندتا حرکت در روز اوکی هست و جای نگرانی نیست.

سلام دوستان یه سوال 

من دوروزه لکه بینی دارم احتمالا فردا پسفردا نهایت تا جمعه پریود میشم ودکترم از فردا که بگذره تا یکشنبه نیست گفته روز اول یا دوم پریود برم سونو کنه ودارو‌پانکچر بده 

واکه تعطیل بود برم مرکز ناباروری که دکتر کار می‌کنه اونجا سونو می‌کنه و دارو میده حالا میخام بدونم با توجه به اینکه لکه بینی دارم آیا میشه فردا برم مطب دکتر سونو کنه ودارو‌بده؟

من فعلا دارم استرادیول میخورم دو میل روزی ۴تا و آسپرین و کلی ویتامین منتها دکتر من اصلا قرص ایرانی نمینویسه همش خارجی میگه اونسری ایرانی گرفتی تو رویان این سری خارجی استفاده کن انصافا با این که ذخیره تخمدان من نسبت به چهارسال پیش شده دو خورده ایی تخمکم بیشتر از اونموقع شد اذیتامم کمتر تا ببینیم خدا چه میخواد اما گریدای جنینم bکه من توجه نمیکنم پانکچرمم بیمارستان بهمن بود انتقالم انشالا همونجاست خیلی برام دعا کنید دیگه ۳۵سالمون شد😂😂😂

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سلام دوستان یه سوال  من دوروزه لکه بینی دارم احتمالا فردا پسفردا نهایت تا جمعه پریود میشم ودکت ...

لکه بینی چقدره خیلی زیاده بروووو بهشون بگوووو مشکلی نداره که

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤
سنجاقک جون دکترم بهم گفت، توی این هفته ها اولا منظم نیست، دوما یه روز ممکنه شدید یه روز کمتر باشه. ا ...

ممنونم عزیزم،حرفات آرامش خوبی دارن

راستش مدام دارم اشک میریزم،دیگه این ساعت دکتر و سونو هم نمیتونم برم و فقط دلشوره اومده سراغم😭😭

دوستان عزیزی که باردار هستین، شماها بعد از انتقالتون تا زمانی که تست یا ازمایش مثبت بشه ، مثل نزدیک ...

برای من انگار شکمم بزرگ تر شده بود مثل ورم و عضله های شکمم کش اومده بود مثل وقتی درازنشست میزنی بعدش گرفتگی داری

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
اره عزیزم حرکت جنین

اره عزیزم همین که تکون بخوره کافیه شمارش نیاز نیست

سلام. دوستای گلم بیاین بگین جنین بلاست چند روزه بی بی چک زدین؟

از روز ۷ دیگه احتمالا نشون میده‌ اگه نداد روز ۱۰ صد درصده

از روز ۷ دیگه احتمالا نشون میده‌ اگه نداد روز ۱۰ صد درصده

سلام عزیزم خوبی 

گل دخترت خوبه خدا رو شکر 

از این استرس ها راحت شدی خوشحالم واست واسه ما هم دعا کن 

نتونستم رو پیامت ریپلای کنم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود