2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048414 بازدید | 684655 پست
خیلی حالم بده نگاه برگه کردم زده روزی ۰/۵   سرنگ رو زدم رو ۵۰ درسته؟؟؟؟؟ توروخدا هرکی میدونه جو ...

درسته عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مرسی عزیزم دختر من هنوز دندون درنیاورده برای شما درآورده؟ وای نگم از بی خوابیام شیر شبم نتونستم قطع ...

آره عزیزم دختر من سه تا دندون دراورده نگران نباش بعضی ها دیرتر درمیارن

دختر من فقط شیرخشکیه راستش من از سه ماهگی کم کم شیر شبشو قطع کردم دیگه شبا شیر نمیخورد الان چند ماهه کلا ترک شیر کرده روزا هم شیر نمیخوره

اینطوری که خیلی سخته هم واسه خودت هم دخترت خوابش عمیق نمیشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرت nst انجام بدم بهتره یا همون سونو میرم‌کافیه؟

به نظرم چون خیلی استرس داری nstانجام بده تا خیالت راحت شه چون میزان حرکات جنین رو بررسی میکنه اگه جنین تحت استرس باشه نشون میده

طوطیا جان روز ۱۳ ام انتقال هم آزمایش خون نشون میده؟ به من‌ گفتن پنجشنبه آزمایش بدم‌که میشه روز ۱۵ ام ...

سلام اره عزیزم نشون میده 

من روز دوازدهم بی بی چک گذاشتم روز سیزده ازمایش دادم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خدالعنتشون کنه اینجوری بااعصاب وروان ادم بازی میکنن،ازمایشگاهوروسرشون بایدخراب میکردی،اگه داروهاتوقط ...

اره واقعا نمیدونن این دو روز چی کشیدیم 

انشاالله به زود. زود قسمت خودم عزیزم از ته قلبم واست دعا کردم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نرگس جون ببخشید تو رو خدا من تو رو خیلی اذیت کردم شرمنده ام ازت که سوال زیاد میپرسم گلم من فکر نکنم ...

سلام عزيزم خواهش مي كنم اين چه حرفيه

YASMIN TABLET 

LORELIN DEPOT INJECTION

FERTILE CM

REVOFOLIC PRENATAL TABLET

INOSITOL+FOLIC ACID CAPSULE

اينا به اضافه IP6، فوليك اسيد، آزيترومايسين و ويتامين دي

سلام برنجک جون خوبی؟؟پسرگلت خوبه؟؟منو یادت میاد😊؟؟از همین بوشهر انتقال دادم.منم رفتم کلینیک دکتر رس ...

سلام عزیزم،منم بوشهرم،میشه در مورد کلینیک دکتر رستمی بهم بگی؟راضی هستی؟دکتر رستمی خودش وقت میذاره؟

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی❤

سلام عزیزم،منم بوشهرم،میشه در مورد کلینیک دکتر رستمی بهم بگی؟راضی هستی؟دکتر رستمی خودش وقت میذاره؟ ...

باشه عزیزم حتما

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

خدا رو هزاران مرتبه شکر عزیزم اونروز که گفتی بتات افت کرده حال منم گرفته شد ولی الان که پیامتو دیدم خیلی خیلی خوشحال شدم😍🥰