2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

خداروصدهزار مرتبه شکر داروهات ادامه بده وبه دکتری که انتقال ات انجام داده خبر بده اگه جواب ازمایش ات درست باشه که انشاا...درسته همین روزا بری سونو به احتمال زیاد قلبش تشکیل شده چون عدد بتات بالاست.

حتما بهمون خبر بده

شادی صدام کنید

نمی تونم نارنجستان چک کنم نمی دونید ازمایش داد یا نه ندی م پیام هاش

خداروشکر گروه افتاده روی دور مثبت

بچه هایی که انتقال دادید منتظر خبرهای خوب تون هستیم.

شادی صدام کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااااااای خدایا شکرت😭😭😭😍😍😍😍😍😍😍 اون شب خواب دیدم با دوستم و دخترش خونه مامانم هستیم. یهو د ...

چه خواب خوبی دیدی خوندمش دلم لرزید قلب خیلی مهربونی داری عزیزم خیلی واسم دعا کن با اون قلب مهربونت 

انشاالله به زودی زود خودت هم حاجت روا بشی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خداروصدهزار مرتبه شکر داروهات ادامه بده وبه دکتری که انتقال ات انجام داده خبر بده اگه جواب ازمایش ات ...

مرسی عزیزم 

باورت میشه جرات سونو رفتن ندارم  من از سونو خاطره خوبی ندارم 

دلم میخواد بخوابم یهو بیدار شم بگن نه ماه گذشت کوچولوت هم به دنیا اومد 

این ماه ماه پر خیر برکتیه انشاالله به حق علی همگی حاجت روا بشین 

ببخشید تک تک جواب ندادم 

منم دعا کنید که خیلی محتاجم 

این ماه ماه پر خیر برکتیه انشاالله به حق علی همگی حاجت روا بشین  ببخشید تک تک جواب ندادم  ...

آخیش خداروشکر

آزمایشگاهه دیگه یبار حواب ازمایش من اومده بود هپاتیت داشتم سرطان خونم داشتم دکتر دید علایم ندارم تکرار کر گفتن اشتباه شده

بنده خدا مامانم دور از جونش نزدیم بود روح از بدنش خارج بشه

این ماه ماه پر خیر برکتیه انشاالله به حق علی همگی حاجت روا بشین  ببخشید تک تک جواب ندادم  ...

عزیزم مبارکت باشه، به سلامتی و دل خوش

دوباره از بی بی چک استفاده کن 

ولی دیگه ازمایش نده. جایی خوندم که طب سنتی گفته بود ازمایش دادن برای مشخص شدن بارداری خوب نیست. نوشته بود همون بی بی چک کافیه. گفته بود که ازمایش دادن باعث رقیق شدن خون و دور از جون باعث‌سقط میشه. 

نمی تونم نارنجستان چک کنم نمی دونید ازمایش داد یا نه ندی م پیام هاش خداروشکر گروه افتاده روی دور مث ...

عزیزم پنج شنبه میرم آزمایش

همون روز آسمان آبی هم روز آزمایششه انشالله جفتمون با خبر خوب بیایم

عزیزم فقط به این فکر کن بارداری دیگه به سونو و قلب و ساک و هیچی فکر نکن....اگر اینطور باشه آدمیزاد هم هر لحظه ممکنه سکته قلبی کنی دستش بشکنه تصادف کنه

بی خیال باش

تو این پیجها سیسمونی و لباس بارداری بچرخ کلی حالت خوب میشه

چه خواب خوبی دیدی خوندمش دلم لرزید قلب خیلی مهربونی داری عزیزم خیلی واسم دعا کن با اون قلب مهربونت&n ...

قربوووونت برم ممنونم. ان شاالله شمام صحیح و سلامت بغلش کنی😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم منم یه پیج داشتم ازش هم خریدم منتها بهش عمل نکردم خوده ماماعه تو‌پیجش گذاشت بعدا دیگه انج ...

سلام عزیزم. تیکرتون هفته آخره. شما زایمان کردین؟ 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

خداروشکرررر😍😍😍😍

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

ان شاء الله که تا آخر بارداری بسلامتی و خوبی طی کنی. می دونم سخته که استرس نداشته باشی ولی همه چیز رو بسپار به خدا، ان شاء الله که خودش هواتو داره. 

خدا رو شکر تاپیک افتاده رو دور مثبت. ان شاء الله که بقیه دوستان هم مثبت بشن و بیان خبر مثبت شدنشون رو بهمون بگن 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

خدا رو شکر عزیزم 

خدا بگم چیکار کنه این آزمایشگاهها رو  که اینقدر  هول وترس به جون ادم میندازن  بازم خوبه خدا رو شکر