2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
گفتن چند پریودی بیا؟ من ۲۲ پریود بود گفت ضخامت ۳ خطی انجام دادم خراش اصلا نگران نباش سریع تموم میشه& ...

ان شاالله بگیره دردم داشته باشه مهم نیست خیلی زجر کشیدم عمل های زیادی شدم.. ان شاالله تا عید دستمونو پر باشه

پری جون ان شا الله که جنین های با کیفیتی برات تشکیل میشه❤ عزیزم میشه بگی بعد از شروع داروهای پانکچر ...

سلام روز دوم نهم و دوازدهم .نه دارو انتقال تا پریود نشم نمیدن منم فکر نکنم بتونم برم تهران .مرسی گلم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی 

و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت 

بتای اولم روز سیرذه انتقال 180 بتای دوم روز پانزده 380 بتای سوم روز هجده انتقال 155 جواب بتام که اومد دنیا رو سرم خراب شد زنگ زدم مرکز گفت دوباره 48 ساعت بعد تکرار کن امروز که رفتم ازمایش بدم دوباره سه تای جواب ازمایشمو بردم گفتم احتمال داره اشتباه شده باشه گفت نه گفتم من ای وی اف کردم و با توجه به جواب این ازمایش باید داروهامو قطع کنم میشه اینجوری که گفتم گفت ما نمونه قبلیتو دارم دوباره چک میکنیم تا مطمئن بشیم بتای روز هجدهم رو دباره چک کردن و 1200 بود و بتای امروزم 2900  خودشون زنگ زدن خبر دادن اشتباه شده و جوابت اوکی هست نگران نباش ازمایشگاه خطا کرده بود و من توی این دو روز هزار بار مردمو زنده شدم 

ببخشید ناراحتتون کردم و جواب تک تک ندادم 

الانم واقعا نمیدونم به جواب اعتماد کنم یا نه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
درنادیان جان چرا دکترت گفت iuiنمیشه😳 باوجود اینکه شرایط اسپرم خوبه ، شما با کلومیفن و لتروزول ...

سلام عزیزم شما رفتین دکتر ؟سونو شدین ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خانوما هیچکدوم واسه دارو گیاهی اقدام نکرده نتیجه نگرفتید؟من چندتا پیج دارم خیلی رضایتشون بالاست و هز ...

سلام عزیزم منم یه پیج داشتم ازش هم خریدم منتها بهش عمل نکردم خوده ماماعه تو‌پیجش گذاشت بعدا دیگه انجام نداد ک بگم حلال نباشه میخوای برات بفرستم یه مدت انجام بده

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
آخی عزیزم، دیدی اگه غذا نخورن چقدر ناراحت کننده اس، پسر من همینجوری خیلی بدغذاس، باید براش فیلم بزار ...

آره خیلی بده دختر منم یخورده اگه غذا درشت باشه همرو بالا میاره خدا حفظش کنه دختر من هفته دیگه ده ماهش میشه 

منم تو گوشیم فیلم میذارم بهش غذا میدم‌وگرنه نمیخوره تازه اعتصاب شیر کرده به هیچ عنوان شیر نمیخوره دکترم گفت اشکال نداره از ده ماهگی غذا مهم تره.دخترم هنوز چهاردست و پا نمیره فقط غلت میزنه هر جا بخواد بره غلت میزنه تا اونجا 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

خدا رو شکر🥰

با یه اشتباهی که به نظر خودشون ساده است، یک نفر رو داغون میکنند😕

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام سارا جون خوبی بهار کوچولوت خوبه عزیزم وزن گیریش اوکی شد الان قد و وزنش چقدره؟

سلام عزیزم شما خوبی گل دختری خوبه؟

خوبه عزیزم شکر خدا دو هفتس مریض شد یکم فک میکنم لاغر شد ولی ۹ ماهگی بردم وزنش ۸.۴  قدش ۷۵ دکترش میگه خوبه رو نموداره

دختر شما چقده قد و وزنش؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خیلی تلاش میکنم همش ذکر میگم دعا میخونم ولی انگار فقط ظاهرمو حفظ میکنم از درون داغونم سر هر چیز الکی ...

عزیزم اصلا نیازی نیس حفظ ظاهر کنی ادم ک نمیتونه ب خودش دروغ بگه همرو بریز بیرون تو خودت نگه ندار یا جلوشو نگیر گریه کن خودتو خالی کن اشکال نداره چند روز حالت بد باشه ولی خودتو خالی کنو دیگه تمومش کن اگه نمیتونی تنهایی برو پیش ی روان شناس بزار کمکت کنه ولی بعد این حال خرابیا سرپا شو 

درسته هممون بچه میخام ولی یکی هم بنام خودمون این وسط هستیم ک داریم از بین میریم باید ب فکر خودمونم باشیم 

سلام به همه دوستان @alaae   جون خوبی؟ پریودی شدی؟؟؟ من امروز لکه بینیم شروع شد زنگ زدم فرد ...

سلام عزیزم. نه هنوز نشدم😬 سر ناسازگاری پیدا کرده با من😅

امروز زنگ زدم مرکز با ماما حرف زدم. گفتم ۸ روزه داروهامو قطع کردم و ۶ روزه از موعدم گذشته. گف تا ۱۰ روز امکان عقب افتادن بعد قطع داروها هست. گف تا اون موقع صبر کن . منم گفتم اگه نشد چی؟ چون اخرای ساله نگرانم. گف اگه نشد زنگ بزن ببینیم چیکار بکنیم.

فعلا تا روز ۱۰ ک میشه چهارشنبه باید منتظر بمونم ببینم بالاخره خبری میشه یا نه.

خداروشکر برا شما شروع شد😍 ان شاالله همه چی عااالی پیش میره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همگی  و اما حال روز این دو سه روزم که خیلی خیلی سخت گذشت  بتای اولم روز سیرذه ان ...

وااااااای خدایا شکرت😭😭😭😍😍😍😍😍😍😍

اون شب خواب دیدم با دوستم و دخترش خونه مامانم هستیم. یهو دیدم دخترش افتاد انگار عین عروسکا ک خراب میشن انگار از گلو ب بالا خالی شده بود و پوست بود فقط .واااای گفتن ی قزص خورده اینجوری شده تو خواب ضجه میزدم ک جواب دوستمو چی بدم. دخترش از دست رفت و...😰😱😭

بعد یهو دخترش برگشت ب وضعیت طبیعی و پا شد و ب مامانش گف امام سجاد منو شفا داد😭😭 دویدم تو هال ک همه خانواده جمع بودن و مشغول دعا. گفتم کی ب امام سجاد متوسل شده بود؟ بابام گف من . اشک و خندمون با هم قاطی شده بود😭😍

صبح ک بیدار شدم انقد میترسیدم برم ب گروه مون سر بزنم چون همون دوستم ک خوابشو دیدم باردار بود همش میترسیدم خبر بد داده باشه و... ک دیدم خبری نیس شکر خدا. اومدم اینجا پیام شمارو دیدم ک بتاتون افت کرده حالم بد خراااااااااب بود😭 الانم اشکام داره میریزه. حتی نتونستم دلداریت بدم و پیامی بنویسم. چند بار خواستم بیام بگم ب امام سجاد ع متوسل شو نتونستم. 

الان ک پیامتو دیدم حس می کنم خواب منم تعبیر شده😍

خدارو هزاااااارااااان بار شکر

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱