2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048389 بازدید | 684651 پست

خانوما هیچکدوم واسه دارو گیاهی اقدام نکرده نتیجه نگرفتید؟من چندتا پیج دارم خیلی رضایتشون بالاست و هزینه شم نصبت به میکرو خب کمتره به نظرتون دارو گیاهی بگیرم ؟من شوهرم مشکل اسپرم داره 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب قول بچه ها ایشالا با بتای تپل مپل بیای بهمون خبر بارداری‌تو بدی تازه اولشه لطفا استرس نگیر و عجله ...

شما چکار کردی نرفتی واسه انتقال دیگه؟

سلام عزیزم خوبی؟ نه بابا امروز صبح ی دل دردشدید گرفتم و حسابی از خجالتم در اومد😔 راستش خیلی حال روح ...

عزیزدلم  بخدا خیلی نارحت شدم 

خودتو جمو جور کن خواهر بقول یارو خدا ک نمرده 

مگه نازدختو نمیبینی چطوری خدا معجزشو نشونش داد 

از لحاظ روحی و جسمی خودتو تقویت کن شاید توهم طبیعی باردار شدی حداقل سعی تو بکن اینطوری خودتو نابود میکنی

شما چکار کردی نرفتی واسه انتقال دیگه؟

ن عزیزم گفتم ی چند ماه هم ب بدنم استراحت بدم هم خودمو تقویت کنم  حقیقتش خیلیم امید دارم طبیعی باردار شم دیگه نمیدونم توکل کردم بخدا خودش  دست هممونو بگیره 

عزیزدلم  بخدا خیلی نارحت شدم  خودتو جمو جور کن خواهر بقول یارو خدا ک نمرده  مگه ناز ...

خیلی تلاش میکنم همش ذکر میگم دعا میخونم ولی انگار فقط ظاهرمو حفظ میکنم از درون داغونم سر هر چیز الکی گریه میکنم نمیخوام برم دکتر اعصاب ولی حالم بده😔 بیشتر این که نمیتونم دوباره درمان رو شروع کنم اذیتم میکنه

ن عزیزم گفتم ی چند ماه هم ب بدنم استراحت بدم هم خودمو تقویت کنم  حقیقتش خیلیم امید دارم طبیعی ب ...

انشالله که طبیعی باردار میشی خدا کمکت کنه 

نرگس شما گفتی خودت طبیعی زایمان داشتی منظورم دلیل اینکه هر ۱۲تا جنین شد این که خودتون مشکل ندارید در ...

من PCO هستم اما دكترا مي گفتن مشكلي نداره و تخمك بالغ هم داشتم. مشكل از همسرم بود كه مورفو 1 و تحرك بي 10 درصد و تعدادكم. تعداد از پارسال 2 ميليون بود يك سال يه عالمه دارو خورد تا ماه پيش شد 8 ميليون. اما جالب اينكه نمونه پانكچرش 20 ميليون اسپرم داشته  

گفتن چند پریودی بیا؟ من ۲۲ پریود بود گفت ضخامت ۳ خطی انجام دادم خراش اصلا نگران نباش سریع تموم میشه& ...

۱۸بهمن که میخام برم خراش میشه ۱۹پریودیم...من نمیدونم سه خطی هست یانه...چون دکتر خودش سونو میکنه وچیزیم نمیگه...