2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048392 بازدید | 684651 پست
سلامتیت عزیزم منم جنین ندلرم این ماه دوباره وارد سیکل تخمک کشی میشم

الهی که خدا اینبار بهترینارو برات بخواد قربونت برم انشالله همه چیز عالی پیش بره😍

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نرگس جان پریود شدی رفتی پیش دکتر؟جنین هات سه روزه بودن یا چهار راضی بودی ؟چه دارویی داد برای رح ...

سلام عزيزم.آره پريود شدم. شنبه رفتم پيش دكتر گفت پريود بعدي انتقال ميده. جنين هام 4 روزه بود. كارت جنين و اجازه جنين شناس براي انتقال هم گرفتم يه دونه 10 سلولي و دو تا 8 سلولي داشتم بقيه رو نميدونم چي نوشته بود. دكتر كه كفت كارتت خيلي خوب دورمده و راضي بود. دوباره يه عالمه دارو داد  

از طریق مطب دکترها اقدام کن اونا واسطه دارن برای معرفی افراد اهداکننده بعضی دکترها هم فقط مطلقه قبول ...

اگه از مطب دکترا اقدام‌ کنه میتونه طرف اهدا کننده رو‌ببینه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مرسی عزیزم بله بار سوم خداروشکر مثبت شدم . بار اول بتا رقت بالا و اومد پایین. بار دوم هیچی و بار س ...

بسلامتی عزیزم خدا حفظش کنه عزیزم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
سلام دوستان اول از همه منو ببخشید به خاطر سوال مسخره م ولی واقعا دغ دغه م شده، و جواب بدید تورخدا &n ...

سلام ماهییا جون لطفا تا مطمئمن نشدی سرخود کاری نکن

چند روز دیگه ی بی بی چک بزن خدارو چ دیدی شاید باردار باشی 

ولی چیزای قائده اور نخور

تو همین نی نی سایت ی خانومی نوشته بود بعد پانکچر پریودیش عقب افتاده بود دور از جون شما اونم چیزای قائده اور زیادی میخوره پریود میشه میره دکتر میبینه بله باردار بوده و کار داده دست خودش جنین سقط شده بود البته بازم میگم دور جون شما 

ایشالا ک مال شما هم لانه گزینی باشه و نی نی دار بشین عزیزم

درنادیان جان ۲۸میلیون خیلی خوبه. نمیدونم طبیعی اقدام کردید یانه ولی چون مثل من سنتون بالاست بهتره یک ...

بله چهار ساله اقدامم مشکلات من زیاده مهم ترینش اینه بالای چهل سال دارم و ذخیره کم  دکتر هم تازگی رفتم که اونم آب پاکی رو ریخت رو دستم حتی گفت ای یو ای هم بی فایده اس من مشکل بزرگم ناامیدی و استرس هست ...... با قلب پاکت دعام کن لطفا ....آفرین گلم آفرین به توکلت انشالله صحیح و سالم نی نی میاد بغلت ...‌...در پناه خدا 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..

سلام.

دوستان یه سوال

من ۳تا جنین دارم که جنین شناس میگه هر سه کیفیتشون a. ولی میگه دوتاشون عالیه. این عالی بودن ربطی به جنسیت داره؟ یعنی میشه گفت جنینهای عالی احتمالا پسرن و اون یه دونه که خوبه احتمالا دختر؟

میدونم سوالم مسخره است ولی چون تعیین جنسیت نیستم ذهنم رو مشغول کرده🥴

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بله چهار ساله اقدامم مشکلات من زیاده مهم ترینش اینه بالای چهل سال دارم و ذخیره کم  دکتر هم تازگ ...

درنادیان جان چرا دکترت گفت iuiنمیشه😳 باوجود اینکه شرایط اسپرم خوبه ، شما با کلومیفن و لتروزول ماهی یه تخمک که داری که با hcg آزاد میشه دیگه !!!پس چرا iuiرو گفت نه!! بنظرم عزیزدلم دکترت را عوض کن حتما ، یه دکتر دیگه برو ، زمان رو از دست نده ، ناامیدی و استرس خیلی بده ، میگم بخدا قسم من اینقدر استرسم زیاد بود گفتم بعد عید سیکل. را شروع میکنم و بیخیال شدم ، و یکهفته ده روز بعدش دیدم مثبتم ، یعنی درست زمانی که بیخیال میشی واقعا و از ته دل استرس را نیزاری کنار اتفاق میفته. ❤️❤️❤️استرس نداشته باش عزیزم توکل به خدا 

درنادیان جان ۲۸میلیون خیلی خوبه. نمیدونم طبیعی اقدام کردید یانه ولی چون مثل من سنتون بالاست بهتره یک ...

ذخیره پایین چه علاعمی داره

میشه واسه بچه دار شدنم نفری یه صلوات بفرستید😭خدایا قول میدم مادر خوبی باشم منم لایق مادر بودن بدون🥺
سلام پری جون، خوبی؟ به سلامتی پانکچر کردی؟ ان شاءالله بهترین جنینها برات تشکیل بشه عزیزم هنوز تهرا ...

سلام عزیزم نه همون روز برگشتم شهرم،تهران نیستم الان خداروشکر خوبم سه روز اول داغون بودم،این خوراکی ها هم خوردم ولی اون درد بود تا کلا یکم شکم تخلیه شد راحت شدم مرسی گلم از سوابق قبلی که دارم میترسم در مورد جنین ها ولی راهی جز توکل به خدای مهربون نداریم که🌸❤️

سلام عزيزم.آره پريود شدم. شنبه رفتم پيش دكتر گفت پريود بعدي انتقال ميده. جنين هام 4 روزه بود. كارت ج ...

نرگس شما گفتی خودت طبیعی زایمان داشتی منظورم دلیل اینکه هر ۱۲تا جنین شد این که خودتون مشکل ندارید درسته؟ دعا کن واسه منم خوب بشه ممنون عزیزم😘