2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048351 بازدید | 684651 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پروانه جون از طوطیا خبر نداری چکار کرد؟ انتقال داده؟ الان اتفاقی خوندم یکی از بچه ها می گفت بتای طوط ...

ممنونم از قلب مهربونت

اره عزیزم انتقال دادو مثبت شد یه پست گذاشت بتاش افت کرد دیگم نیومد امیدوارم خدا به دلش ارامش بده خیلی سخته

حتما لایقی عزیزم ممنون گلم😊الان دارم داروهای پانکچر و به امیدخدا استفاده میکنم امروز سونو دارم باز ...

فدات عزیزم❤ انشاءالله این سری با همون انتقال اول باردار شی و صاحب یه فرزند سالم و صالح شی🙏❤

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم از قلب مهربونت اره عزیزم انتقال دادو مثبت شد یه پست گذاشت بتاش افت کرد دیگم نیومد امیدوارم خ ...

قربونت عزیزم💝 آخی راس میگی؟!😢 چقدر ناراحت شدم، طفلک اونم خیلی اذیت شد تو این مسیر😕 انشاءالله به زودی صاحب یه فرزند سالم شه و دلش شاد شه  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنونم عزیزم من ذخیره ام کمه اما همسرم اوکی هست بیست و هشت میلیون خودم سی وهفت صدم با سن بالا 

درنادیان جان ۲۸میلیون خیلی خوبه. نمیدونم طبیعی اقدام کردید یانه ولی چون مثل من سنتون بالاست بهتره یکی دوبار iui کنی اگر خداینکرده نشد میکرو کنی ، باز اگر خدای نکرده تعداد جنین هات کم بود با بی کیفیت بود بفکر اهدایی باش، یعنی برای ما ذخیره پایینها ، تخمک اهدایی خونه آخرشه ولی دکتر نادان من همون اول گفت برو اهدایی و من گفتم حالا یکبار میکرو‌کن اگر نشد بعد اهدایی. درنادیان جان تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته ، به خدا توکل کن .مطمئن باش میشه❤️❤️❤️ 

بخدا قسم از وقتی دیدم بدون اینکه فکرم به طبیعی باشه معجزه وار باردارم حتی ذره ای استرس ندارم نه برای قلب نه چیزای دیگه ، چون به خدا واقعا ایمان آوردم.

قربونت عزیزم💝 آخی راس میگی؟!😢 چقدر ناراحت شدم، طفلک اونم خیلی اذیت شد تو این مسیر😕 انشاءالله به ز ...

سلام برنجک جون اتفاقی الان پیامتو دیدم خوبی نی نی گلت خوبه الان چند ماهشه فک کنم یکساله درسته؟ رشدش اوکیه قدو وزنش چقدره؟

راستی طوطیا جونو تازگی ازش پرسیدم و خداروشکر خودش جواب داد و گفته بارداره 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزيزم. خيلي ممنون از محبتت.ان شالله عمر باعزت داشته باشيد و حاجت روا باشين

سلام نرگس جان پریود شدی رفتی پیش دکتر؟جنین هات سه روزه بودن یا چهار راضی بودی ؟چه دارویی داد برای رحم بنظرت کی باید پریود بشیم😅😀