2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست
من والا سرپایی گفتن توکلینیک هست بدون بیهوشی..من ضخامتم کمه...دوماه ال دی میخورم...

گفتن چند پریودی بیا؟ من ۲۲ پریود بود گفت ضخامت ۳ خطی انجام دادم خراش اصلا نگران نباش سریع تموم میشه 

باید ضخامت چطوری باشه ک انجام بدن؟  من ماه اوله ال دی میخورم

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!
سلام عزیزم، ممنون گلم، تو خوبی گلم؟ خداروشکر پسرمم خوبه، اره عزیزم یادمه قبلا یبار بوشهر انتقال دادی ...

حتما لایقی عزیزم ممنون گلم😊الان دارم داروهای پانکچر و به امیدخدا استفاده میکنم امروز سونو دارم باز خدا کنه سونوم خوب باشه استرسشو دارم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان اول از همه منو ببخشید به خاطر سوال مسخره م ولی واقعا دغ دغه م شده، و جواب بدید تورخدا  من امروز سوم پریودیم هست و در حد همون لکه های قهوای ی اول مونده من همیشه دل درد های شدید از قبل پریود تا دو روز بعد دارم که با مسکن هم آروم نمیشم و همیشه دوم پریودیم دیگه معذرت میخوام لخته میشه و شدید ولی این بار هیچ دردی نداشتم و همون لکه های قهو ای مونده،دلیلش چیه؟دمنوشم خوردم با کاچی فایده نکرد ممکنه حامله باشم؟🙈 واقعا ذهنم درگیر شده نمیدونم چکار کنم از طرفی نمیتونم بی بی چکم بگیرم باید به شوهرم بگم بگیره که مسلما مسخره م میکنه حالا به نظرتونم باز دم نوش بخورم؟در ضمن این سومین پریود بعد پانکچرم هست و دو روز زودتر از موعد بود

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
دوست عزیز که گفتی تیکر بارداری بذار چندبار سعی کردم بذارم نشد بی خیال شدم

عه من بودم  

از لپ تاپ یا سیستم هم امتحان کن، شاید بشه

باور کن وقتی اینجا می بینم تعداد خانومایی که تیکر دارن و اینجا صحبت می کنن خیلی حاله دلم خوب میشه برای همینم ب شما پیشنهاد دادم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خانومایی که تو مام پانکچر کردید و خیلی درد دارم .تو یزد انجام میدادم عین خیالم نبود مام اصلا رسیدگی ...

سلام پری جون، خوبی؟

به سلامتی پانکچر کردی؟ ان شاءالله بهترین جنینها برات تشکیل بشه عزیزم

هنوز تهرانی؟ اگه هستی و دردت خیلی شدیده حتما برو مرکزت بهت دارو میدن و سرم، حتما سفیده تخم مرغ هر روز بخور

دولا و راست نشو، یک دفعه حرکت نداشته باش، خیلی آروم و با احتیاط این مدت حرکت کن چون احتمال پیچ خوردگی خدای نکرده هست.

هایپر شدی؟

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
خدا جوجتو برات حفظ کنه عزیزم یعنی دو بار منفی شدین باره سوم مثبت شدین؟

مرسی عزیزم بله بار سوم خداروشکر مثبت شدم .

بار اول بتا رقت بالا و اومد پایین.

بار دوم هیچی و بار سوم خدا بهم دخترمو داد. الهی قسمت تک تک منتظرا هربار شیر میدم از ته دل از خدا همینو میخوام که کسی تو حسرت بچه نباشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم خوبی  اره من دوباره انتقال دادم و به لطف خدا مثبت شدم انشاالله به زودی زود قسمت همه ...

وای چقدرررر خوشحال شدم خدارو هزاران بار شکر الهی بسلامتی بغلش بگیری عزیزم الان چند ماهی

عزیزم اون کاربریم اومدم وارد بشم دیدم تعلیق شدم!!!!  نه عزیزم شما اگه با واسطه پیش برید نیازی ...

اخه من یه سری که خودم تخمک کشی داشتم یه خانواده داشتن اهدایی میگرفتن

روزتخمک کشی اقاداشت اسپرم میدادخانمه هم رفت اتاق عمل صحبت نمی کردن باهم ولی دورادور معلوم بود اون خانمه براایناتخمک اهدایی میده

منظورم این بود

خدایابه امیدخودت🌺
سلام منم امروز باید میرفتم برا سنو که دارو بده خیلی خوابم میومد نرفتم فردا سوم پریودیه میشه برم ؟

اره عزیزم همون سوم باید بری چطور بهت نگفتن

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
آره فدات شم نیلو بود. خدا خودش کمک دوستم کنه که خیلی دل شکستس.  آره عزیزم ما هیچ مشکلی نداشتیم ...

الهی بگردم خوب اون بخاطر دل تو میگه شگا هم سعی کن بهش بفهمونی در درجه اول اون برات مهمه بهش این باورو بده که بچه رو با اون دوست داری و میخوای و ازش بخواه باز تو این راه باهم تلاش کنید و نا امید نشید بخدا شدنیه شما هم نی نی بزودی میاد بغلتون ایشالله

فدات شم چقد حالم خوب شد با حرفات،خدا گل دخترتو برات حفظ کنه😘😘

ای جانم خداروشکر ایشالله همیشه حالت خوب باشه عزیزدل🥰

ممنونم از دعای خیرت الهی آمین 

خدا ایشالله چراغ دل تک تک منتظرا رو روشن کنه 

دوستای خوشگلم

صبحتون بخیر

خیلی خوشحالم پیام هارومیخونم یه سریاباردارن یه سریا تازه مثبت شدن

شاید منو یادتون نیاد امامن خیلیارویادمه

دوسال پیش اینجابودم که تخمک کشی کردم پوچ بود یه مدت نمیومدم تاپیک الان مجدد دارم شروع می کنم ودلم راضی شد به اهدایی

خدایابه امیدخودت🌺